Nem tudok eljutni a könyvtárba így a telefont bújom egész nap és pdf-eket olvasok, ez nagy baj?
Figyelt kérdés
Nem tudok eljutni a könyvtárba így a telefont bújom egész nap és pdf-eket olvasok.Ez nagy baj?Megprobálom elkérni az egyik barátnőm könyveit de a sorozat első részét ismét pdf-ben kellene olvasnom.A könyvtárba meg nem lehet bemenni így csaka a pdf maradt és még van vissza 3 rész a sorozatombol...De en könyvet akarok és nem pdf-et😯2017. aug. 7. 03:48
1/6 A kérdező kommentje:
Kb félórás szünetekkel folyamatosan a telót bujom és olvasok...De már így is rosszabbul látok..Holnap is próbálkozom könyvtárral de ha nem sikerül nem olvasok😡
2017. aug. 7. 03:51
2/6 anonim válasza:
1 fokkal jobb megoldas lehet a laptop
Picit nagyobbak a betuk, ilyen teren kevesbe art a szemnek
3/6 anonim válasza:
Én is pdfeket olvasok (most is éppen, csak közben felnéztem gyakorira :D). Nem igazán rontja a szemet, csak nagyítsd ki olyan fél centisre a betűket, aztán majd húzogatod a képernyőn az ujjadat. Először kényelmetlen, aztán teljesen megszokod.
4/6 anonim válasza:
Szerintem semmi gond azzal, ha pdfeket olvasol. Nyilván a könyv egy olyan szempontból jobb dolog, hogy nem merül le, érzed, ugyanakkor a pdfeket könnyűek és bármikor elő tudod őket venni. Én azt ajánlom, hogy vegyél egy olyan telefont, aminek a kijelzője kevésbé rontja a szemedet, de egyébként csatlakoznék az előttem szólóhoz, a nagyítás is egy jó megoldás.
5/6 anonim válasza:
Vegyél/kérj a Szüleidtől egy könyvolvasót. Van Kindle, ami nekem személy szerint nem vált be, és most van egy Touch Lux 3-am, ami nagyszerül szuperál. Ezek az olvasók azért jobbak, mert nem a képernyő világít a képedbe, hogy "Bumm!":D, hanem oldalról világítja meg a képernyőt, így jobb a szemnek:)
6/6 anonim válasza:
Egyetértek az egyik előző válaszolóval, vedd nagyobbra a betűket. Van ehhez egy jó telefonos alkalmazás, WPS Office a neve.
Ha megnyitod a könyvet, és átállítod mobil nézetre, akkor az eszközök fülecskénél változtathatod a betűméretet, könyvjelzőt adhatsz hozzá, hogy ugyanonnan tudd folytatni, sőt még a háttérszínt is állíthatod, például feketére, hogy sötétben ne zavarja annyira a szemed. Én imádom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!