A Szent Johanna Gimi cimű könyvet hány éveseknek ajánlott?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok én még nem olvastam de most ugy döntöttem elolvasnám,mivel már elolvastam 2 különálló könyvet L.Laurátó,de mindig azt látom hogy mostanába a 11,12 éves lányok olvasgatják..2017. aug. 3. 20:05
11/16 anonim válasza:
8 és fél éves lányom olvashatja?
12/16 anonim válasza:
#11 igen, nincs benne olyan csupán egy lányról szól a gimiben lévő életét mutatja be az író, no meg a szerelem,legjobb barátok. Ha szeretné persze! Amúgy meg vicces, egyben szomorú és romantikus is sokszor.😃
13/16 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan olvashatja, nincs benne semmi felnőtt tartalom. Vicces, romantikus könyv, tetszeni fog neki, ha szeret olvasni és szereti a tiniregényeket.
14/16 anonim válasza:
Ha tetszett más könyve is, akkor nyugodtan olvasd, nagy valószínűséggel ez is tetszeni fog.
#11 Én nem adnám oda neki. Nincs benne semmi olyan, amit ne olvashatna, viszont a főszereplő lány állandóan sír egy fiú miatt, a fiú meg bunkózik vele. Nehogy azt higyje, hogy ez normális viselkedés.
15/16 anonim válasza:
Szia, szerintem 9-10 éves kortól bárkinek, de a szent johanna gimi mellett mindenképpen próbáld ki a többi könyvét is, én imádtam egytől egyig mindegyiket.
16/16 anonim válasza:
Szerintem úgy kb. 11-15 éveseknek jó. Én 12 leszek, és tökre élvezem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!