Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A tűz és jég dalát hogyan...

A tűz és jég dalát hogyan írhatta meg egy ember?

Figyelt kérdés
Nem csupán arra gondolok, hogy egy egész világ és történelem van megírva benne, hanem, hogy annyi utalás van benne sok dologra és annyi teória van róla, aminek egy nagy része akár igaz is lehet, hogy hogyan volt egyetlen ember képes erre megírni ezt?

2017. aug. 3. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az írónak megvan hozzá a tehetsége, ennyi.
2017. aug. 3. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokat foglalkozik vele az író.
2017. aug. 3. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ő fejében egyben van az egész sztori, bár ez írás közben változik is. Valószínűleg ezért is tart ilyen hosszú ideig neki az írás. Amúgy a könyvekben található köszönetnyilvánításokból nekem az jön le, hogy vannak, akik átnézegetik, amit ír, és segítik összefogni a szálakat - nyilván csak az észrevételeikkel, a könyvet Martin írja, senki más.
2017. aug. 3. 16:16
 4/6 A kérdező kommentje:
De ez akkor is nagyon brutális, nem tudom eképzelni, hogyan képes az egészet egybentartani.
2017. aug. 3. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Úgy képes egyben tartani, hogy cirka 25 éve foglalkozik vele, nem egy olyan elképesztő feladat. Még így is van benne hiba, amit el is ismer, meg az ilyen hosszú könyvsorozatokon dolgozóknak saját jegyzeteik vannak, és naponta foglalkoznak a történettel több órát, nekik ez a munkájuk.

De ha azt hiszed ez olyan nagy feladat, én egyszer elkezdtem írni egy fantasy regényt, és előre megalkottam hozzá 60 különböző országot, mindnek megvolt a fejemben a története persze a könyv sosem készült el, de egyáltalán nem egy lehetetlen feladat. Igazából én jobban is szeretem a világépítést mint magát a könyvírást talán ez a bajom.

2017. aug. 3. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
2017. aug. 3. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!