A Roxfortban szerintetek ti melyik házba kerülnétek?
Itt a Teszlek Süveg dala segítségnek
"Ha vakmerő vagy, s hősi lelkű,
Házad a Griffendél.
Oda csak az kerül, ki
Semmitől se fél.
Hugrabugnak nyájas népe
békés, igazságos.
Oda mész, ha türelmes vagy
S jámbor - ez világos.
A bölcs öreg Hollóhátban
Éles elmék várnak.
Kiknek a tanulás kaland
Oda azok járnak.
Hogyha agyafúrt, s ravasz vagy,
Ne is tekints másra:
A Mardekár való neked.
Ott lelhetsz sok társra"
amúgy én szerintem a Griffendélbe vagy a Hollóhátba
Griffendél: kilőve, mivel nem jellemző rám, hogy bátor lennék. Tetszik a Griffendélesek hősiessége és a ház dicsősége, de nem lennék odavaló.
Hugrabug: kilőve, mivel hiába tartom az igazságot az egyik legfontosabbnak a világon, jámbornak és türelmesnek és egyebeknek sajnos abszolút nem lehet engem nevezni.
Hollóhát: nálam a tudás szinte mindenek felett áll, ezért nagyon tetszett mindig is ez a ház, jó esélyem lenne ide.
Mardekár: Ide is jó esélyem lenne, teljesen illenek rám a fő tulajdonságok.
Szóval ez a két ház között nem nagyon tudok dönteni, de még a Pottermore sem, mert kétszer töltöttem ki a tesztet, egyszer a Hollóhátat kaptam, egyszer a Mardekárt :D
én a mai napig nem tudom a Pottermore hova osztott be
én még akkor regisztráltam rá mikor megjelent és béta állapotú volt
kitöltöttem a tesztet aztán összeomlott az oldal, mikor visszamentem azt írta hogy jelenleg korlátozott a fiókom hozzáférése mert ez még csak béta állapotú - szal nem tudtam milyen házba kerültem, és az oldalon is mászkálhattam de nem tudtam semmit elolvasni mert szinte minden lakatolva volt :-/
na nem tom hány év után újra megcsináltam és hugrabugos lettem xD
a patrónusom meg delfin lett :DDD lol, én mindig rókának képzeltem el
Nekem róka:D
Csak ugye ez szerintem vicces, mert a süveg szerint griffendéles vagyok, de akkor ezek szerint ravasz is, mint a róka:D
#18 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!