Ha megkérnének, hogy írj egy könyvet, mi lenne az alaptémája?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, ki mit írna egy ilyen helyzetben. Egy kis leírást is írnátok a sztoriról? Érdekelnek az ilyenek, nah.2017. júl. 28. 14:11
11/14 anonim válasza:
Én SW könyvet írnék, mondjuk a Fekete Napról.
12/14 anonim válasza:
Ha megkérnének, akkor semmilyent se írnék. Ez nálam nem így működik, hogy odaszól valaki: "hé, figyeljé má', írnod kéne egy regényt, oszt legyen meg egy fél év múva", és megírom. Nem, ha van éppen mondanivalóm, akkor valamilyen történet formájában úgyis kijön belőlem, ha meg nincs, akkor meg minek írjak?
13/14 anonim válasza:
Én nem vagyok túl kreatív, önéletrajzi ihletésű lenne. Szóval valami lélektani humorral fűszerezve. Valami olyasmi, mint az Utas és holdvilág Szerb Antaltól.
14/14 anonim válasza:
Az emberiséget uraló hatalom ledöntése, és egy Új Világrend létrehozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!