Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha megkérnének, hogy írj egy...

Ha megkérnének, hogy írj egy könyvet, mi lenne az alaptémája?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, ki mit írna egy ilyen helyzetben. Egy kis leírást is írnátok a sztoriról? Érdekelnek az ilyenek, nah.

2017. júl. 28. 14:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy krimi/thriller lenne. Imádom az ilyen típusú könyveket, tuti valami dedektíves sztori lenne, rengeteg csavarral és halálesettel :D A sztoriról nincs különösebb elképzelésem, de biztos, hogy izgi lenne
2017. júl. 28. 14:14
 2/14 anonim ***** válasza:
detektíves* jesszus
2017. júl. 28. 14:15
 3/14 anonim ***** válasza:
Pszicho-thriller lenne.
2017. júl. 28. 14:18
 4/14 anonim ***** válasza:

A lét, elég erősen filozófikus lenne.

Persze próbálnám szórakoztatóvá tenni.

Tipikus ilyen mű szerintem a Mátrix.

2017. júl. 28. 14:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én valami nagyon elborult őrültséget írnék tök random dolgokkal, de lenne mögötte valami üzenet. Mondjuk a főszereplő egy páfrány, aki kicsi kora óta tölgy akart lenni, ezért a legjobb barátjával, egy megrágott rágógumival elutaznak a szivárványon keresztül Tündérországba, hogy a jó tündér átváltoztassa. Útközben találkoznak egy lyukas vödörrel, aki beleszeret a rágóba, de aztán kiderül, hogy rokonok, ezért nem lehetnek együtt. Tündérországban a koboldok és a répák közösen fellázadtak a jó tündér és a nyulak ellen, és a jó tündér a tölggyé változtatásért cserébe azt kéri, hogy öljék meg a lázadók vezetőjét, aki igazából egy magát répának álcázó nyúl. Tőle megtudják, hogy igazából a jó tündér a gonosz és a páfrány az egyetlen, aki legyőzheti. Végül nem győzi le, elbukik, a jó tündér pedig egy cserépben tartja fogva, mint szobanövény. A vödör és a rágó együtt megmenti a páfrány, a répák pedig halálra szurkálják a jó tündért meg a nyuszikat. Mindenki hepi, kivéve a páfrányt, aki így már sosem lehet tölgy, ezért felakasztja magát. A vödör meg a rágó pedig agyonlövik egymást, mert ugye nem lehetnek együtt. A koboldok gyásznapot hirdetnek és innentől kezdve mindig megünneplik a páfrány-rágó-vödör napot, amikor tölgyből rakott tüzekből óriási szívet formáznak, ezzel szimbolizálva a trió tragikus történetét. Jó, ennek nincs sok üzenete, de nem érdekel, tuti bestseller. :D
2017. júl. 28. 14:23
 6/14 anonim válasza:

5: Na, ezt szívesen elovasnám XD

Nem tudom, valami vicceset és izgalmasat, talán néha enyhén pszichó-thriller irányba terelve. Mondjuk, el is kezdtem egyet, de az minden csak nem izgalmas, vicces, vagy morbid. Vagy úgy egyáltalán érdekes, úgyhogy ja...Maradok az olvasásnál.

2017. júl. 28. 15:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Én írtam egy könyvet hobbiból. Alaptémája az időutazás. Egy kommandós csapat összefut egy lakatlan szigeten egy középkori hadsereggel, akik odateleportálódtak. Megkezdődik a futkosás, kiabálás, és lövöldözés. Van benne szerelmi szál is, és akik olvasták, szerintük jó lett. Most van folyamatban a kiadás.
2017. júl. 28. 15:40
 8/14 anonim ***** válasza:

Krimit írnék, ami egyben románc is. (El is kezdtem, de még nagyon gyerkőc.)

A maffiavezérrel leszámoltak a saját emberei, a lánya pedig menekül. Röviden. Természetesen, az utolsó fejezetig fogalma sincs, ki segít neki, és ki akarja a halálát, tekintve, hogy ő lenne az örökös, és a fejére kitűzött vérdíjból azért kijönne egy-két viskó a parton. Mindeközben, egy nem elhanyagolhatóan jóképű férfi is a nyomában van, aki az apja jobbkezeként működött - és van egy rövid közös múltjuk -, de ki tudja, ebben a helyzetben mit kíván az érdek...

Annyi édes szerelmi történetet írtam már, hogy összeragad a szemem a cukortól... most már lövöldözni akarok. :D

2017. júl. 28. 15:54
 9/14 RoseTyler ***** válasza:
Én erotikusakat írok. De szinte mind fantasy és sci-fi egyveleg, amiben a férfi-nő páros általában vagy a világot menti (akár belső indíttatásból, akár kényszerből), vagy csak magukat. Racionálisan romantikusak, felnőtt korú karakterekkel, általában sodródó, mégis talpraesett női főszereplőkkel. A konkrét sztorikat viszont ide nem írom le, inkább megtartom magamnak, amíg el nem készülnek. :)
2017. júl. 28. 17:53
 10/14 A kérdező kommentje:

5. Remélem ezt megírod xD

7. Folyamatban van a kiadása? Mi a címe? Szeretném elolvasni, ha lehet.

2017. júl. 29. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!