Ha megkérnének, hogy írj egy könyvet, mi lenne az alaptémája?
A lét, elég erősen filozófikus lenne.
Persze próbálnám szórakoztatóvá tenni.
Tipikus ilyen mű szerintem a Mátrix.
5: Na, ezt szívesen elovasnám XD
Nem tudom, valami vicceset és izgalmasat, talán néha enyhén pszichó-thriller irányba terelve. Mondjuk, el is kezdtem egyet, de az minden csak nem izgalmas, vicces, vagy morbid. Vagy úgy egyáltalán érdekes, úgyhogy ja...Maradok az olvasásnál.
Krimit írnék, ami egyben románc is. (El is kezdtem, de még nagyon gyerkőc.)
A maffiavezérrel leszámoltak a saját emberei, a lánya pedig menekül. Röviden. Természetesen, az utolsó fejezetig fogalma sincs, ki segít neki, és ki akarja a halálát, tekintve, hogy ő lenne az örökös, és a fejére kitűzött vérdíjból azért kijönne egy-két viskó a parton. Mindeközben, egy nem elhanyagolhatóan jóképű férfi is a nyomában van, aki az apja jobbkezeként működött - és van egy rövid közös múltjuk -, de ki tudja, ebben a helyzetben mit kíván az érdek...
Annyi édes szerelmi történetet írtam már, hogy összeragad a szemem a cukortól... most már lövöldözni akarok. :D
5. Remélem ezt megírod xD
7. Folyamatban van a kiadása? Mi a címe? Szeretném elolvasni, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!