Mennyi könyvet olvastatok már el? Egy év alatt mennyi könyvet fogyasztatok el?
Gyerekkorom óta olvasok, nem gyorsaságban mérem, van amelyik könyv izgalmas mégis szeretem másnap befejezni, egyrészt a fáradság miatt, másrészt izgalmas na, egész este izgulok rajta.
Én ebbe az évben kb 50-60 könyvet olvastam el
Köszönöm.
Még innen ihletet is tudok meríteni.
Mindig veszitek a könyvet, vagy letöltitek?
Köszi szépen.
Nos, én kaptam egy nagyon aranyos lánytól, e-mailbe egy könyvlistát, rengeteg könyvvel, ugyebár így nem illegális, mert a lány maga adta meg az oldalát, ahonnan letölthetem a neki meglévő könyveit, amit felrakott, plusz sok helyen pdf-be fent vannak, kézzel fogható könyvem annyi van, amennyit kapok, mert tudják, hogy imádok olvasni , jó ajándék az biztos, nyoma van, na de én könyvből sokkal kevesebb lapot tudok elolvasni, mint pdf-be, a számítógépen, Isten tudja miért, megszokás lehet.
Köszi a válaszod.
Én ezzel úgy vagyok, hogy sosem olvasnám el kétszer ugyanazt, másrészt 20 éves leszek, mire idős leszek , kb 40 év múlva, de még később mert a mostani 60 évesek sem nyugdíjasok még, akkor már gépiesebb világunk lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!