Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mennyi könyvet olvastatok már...

Mennyi könyvet olvastatok már el? Egy év alatt mennyi könyvet fogyasztatok el?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta olvasok, nem gyorsaságban mérem, van amelyik könyv izgalmas mégis szeretem másnap befejezni, egyrészt a fáradság miatt, másrészt izgalmas na, egész este izgulok rajta.

Én ebbe az évben kb 50-60 könyvet olvastam el

2017. júl. 23. 22:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Még innen ihletet is tudok meríteni.

Mindig veszitek a könyvet, vagy letöltitek?

2017. júl. 25. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha tehetem megveszem. Csak akkor töltök le, ha máshogy nem tudom beszerezni.
2017. júl. 25. 19:29
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

Nos, én kaptam egy nagyon aranyos lánytól, e-mailbe egy könyvlistát, rengeteg könyvvel, ugyebár így nem illegális, mert a lány maga adta meg az oldalát, ahonnan letölthetem a neki meglévő könyveit, amit felrakott, plusz sok helyen pdf-be fent vannak, kézzel fogható könyvem annyi van, amennyit kapok, mert tudják, hogy imádok olvasni , jó ajándék az biztos, nyoma van, na de én könyvből sokkal kevesebb lapot tudok elolvasni, mint pdf-be, a számítógépen, Isten tudja miért, megszokás lehet.

2017. júl. 25. 22:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ha megvan könyvben. Általában a helyi könyvtárban minden megtalálható, szóval, ha nagyon megtetszik valami, akkor megveszem és majd, ha idősebb leszek lesz mit olvasnom.
2017. júl. 26. 17:13
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod.

Én ezzel úgy vagyok, hogy sosem olvasnám el kétszer ugyanazt, másrészt 20 éves leszek, mire idős leszek , kb 40 év múlva, de még később mert a mostani 60 évesek sem nyugdíjasok még, akkor már gépiesebb világunk lesz

2017. júl. 26. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!