Ti olvastatok már így könyvet?
Figyelt kérdés
Először a közepén kezditek, majd elolvassátok a végét, aztán az elejét.2017. jún. 14. 11:31
1/3 anonim válasza:
Nem.
Olyan volt, hogy beleolvastam, érdekelt, így előlről kezdtem, de a végét mindig a végére hagytam!
2/3 anonim válasza:
trilógiával jártam így. nem tudtam, hogy trilógia és a 2. részét vettem meg. Furcsa volt, és kellett kis idő, mire rájöttem, hogy ki kivel van... aztán sikerült megvennem a 3. részt, és csak majd 1 év múlva vadásztam le az elsőt.
3/3 anonim válasza:
Én szoktam úgy, hogy 100 oldallal hátrább, mint ahol éppen tartok, elolvasok egy oldalt, aztán amikor "rendesen" is odaérek, megvilágosodok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!