Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Pár Harry Potter kérdés?

Pár Harry Potter kérdés?

Figyelt kérdés

elég rég olvastam a könyveket és pár dologra már nem emlékszem

- Ron hogy végezte el a második évet törött pálcával? mármint az órákon (bűbájtan, átváltoztatástan, svk) mindig volt gyakorlati rész

- Lavender a könyvben is meghalt, vagy ezt csak a filmbe rakták bele?

- a priori incantatem az volt mikor testvérpálcákat fordítanak egymás ellen, vagy az mikor a pálca által megölt emberek megjelentek?

- az ifj. Barty Kupor hogy kapta el Mordont? meg volt róla szó bővebben hogy milyen varázsló volt? csak mert én annyira emlékszem hogy a tűz serlegét is becsapta konfúziós bűbájjal, Malfoy-t görénnyé változtatta, az apját meg csontá és elásta, miután megölte...szóval azért nem volt kispályás ha ilyen varázslatokat tudott

2017. júl. 23. 02:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy rémlik, annyi említés van csak, hogy "Levander teste mellett", amiből ugye nem következik egyértelműen, hogy halott.
2017. aug. 2. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!