Melyik a kedvenc könyvetek amit eddig olvastatok?
Melyik fogott meg titeket annyira, hogy alig tudtátok letenni? Újraolvastátok? Kort is írjatok :)
16L
Rengeteg kedvencem van, de a legkedvencebbem Susan Kay-től a Fantom. Értelemszerűen az operaház fantomjának a története, de annyira jól meg van írva. Izgalmas és érdekes, több szemszögből, és imádtam. Fogalmam sincs hányszor olvastam eddig, mert a kedvenceimet elolvasom időnként, ha nem találok új jó könyvet :D
22/L
J. K. Rowling: Harry Potter sorozat
Rick Riordan: Percy Jackson és az Olimposziak sorozat
Rick Riordan: Magnus Chase and the Gods of Asgard s.
Neil Gaiman: Coraline
~mit mondhatnék, szeretem a "gyerekkönyveket"
Cassandra Clare-től minden Árnyvadászos könyv (Végzet ereklyéi sorozat, Pokoli szerkezetek-trilógia, meg most indult a Sötét fortélyok trilógia is...)
Kerstin Gier: Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld
Tan Twan Eng: Az Esti ködök kertje
Van még bőven, ugyanis én fizikailag, szellemileg, és minden más ilag-ileg képtelen vagyok egyetlen kedvencet választani, de annyira senki sem kíváncsi az én kedvenceimre azon túl, hogy valószínűleg úgyis le fognak pontozni, mint mindenki mást a válaszadók közül (amit egyébként nem értek, hogy lehet a véleményre rákérdező válasz "nem hasznos"?). Szóval igen. Most csak ennyit írok :D
16/L
Nem is gyanústottalak, ha esetleg úgy értelmezted, kérdező :)
(16/L, előző válaszoló voltam)
Leiner Laura - a Szent Johanna gimi (összes része)
Maros Edit - Hűvösvölgyi suli (összes része)
És a Geronimo nagyobb kötetei (abból is majdnem az összes rész)
13/L :)
Nekem
Louise Jensen-A nővér
Louise Jensen-Az ajándék
Paula Hawkins- Lány a vonaton
Paula Hawkins- A víz mélyén
E.Lockhart-A hazudósok
Gillian Flynn- Holtodiglan (ezt csak nem régóta olvasom, de már most imádom)
Ha szereted a Thrillereket/Krimiket akkor neked is javaslom ezen könyvek elolvasását.:)
16/L
Agatha Christie: Tíz kicsi néger, A vád tanúja, + az összes Poirot és Miss Marple történet
Paulo Coelho: Az alkimista
Mikszáth Kálmán: Szent Péter esernyője
Gárdonyi Géza: Ida regénye
Linwood Barclay: Búcsú nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!