Titeket ugye nem zavar, hogy mindenkinek Asimovot ajánlok, aki ezen az oldalon van?
Figyelt kérdés
Az összes "mit olvassak" típusú kérdésre ővele válaszolok, ha a sci-fi is az opciók között van. Meg tudtok érteni?2017. júl. 21. 11:38
1/6 anonim válasza:
Én megértelek, nagyon is, de azért ne csak rá fókuszálj :) Engem érdekel a festészet, és amint elkezdek kutatni egy újabb,számomra még ismeretlen festő után, apukám megjelenik a hátam mögött, és 30adjára is beajánlja ugyanazt a festőt, és minden teljesen más stílusú festményre rámondja, hogy mennyire azt a bizonyos festőt látja benne. Fárasztó... Ő mondjuk tényleg nem ismer más festőt. ˇˇ De te biztosan ismersz más írókat, és más remek írásokat, kicsit bővítsd az ajánlólistát, mert a végén még ráununk :)
2/6 A kérdező kommentje:
Majd igyekszek :)
2017. júl. 21. 15:54
3/6 anonim válasza:
Engem nem zavar. Ha valakinek ennyire bejön, érthető, hogy szívvel ajánlja. Majd rákontrázok Stanisław Lem-el. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Lemet is dícsérik, de tőle csak a Kiberiádát olvastam, de azt háromszor. Újra is kellett kötnöm a kónyvet, a sok használattól ugyanis szétesett. :D Meg amúgy is az apámé :)
2017. júl. 22. 17:26
6/6 Márciuska válasza:
Szerintem hasznára válna az emberiségnek, ha minél többen olvasnának Asimovot. :) És úgyis mindig lesz valaki az összes sci-fi kérdésnél, aki előbb-utóbb előhozza a nevét, annyira megkerülhetetlen. De tényleg ne ragadj le nála. Én nemcsak őt szoktam ajánlani. China Miéville-től a Konzulváros remekmű. Meg a Múltfigyelők, Orson Scott Cardtól. Meg még egy rakás más zseniális könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!