Ismertek olyan könyvet/filmet, amiben az egyik karakter transznemű?
Hát a Luna című könyvet említette valaki, de arról nem tudok nyilatkozni, nem is ezért vagyok itt.
Van egy regény Isaac Asimovtól, a címe "Az istenek is..." egy keményvonalas sci-fi, a témája az, hogy felfedeznek egy módszert, amivel korlálan mennyiségű energiát lehet felszabadítani, azonban az alkalmazása lassan elpusztítja ezt és egy másik világot is. A könyv második harmada a párhuzamos univerzumban játszódik, ahol az inteligens lényeknek három nemük van: a szaporodó-nevelő, a gondolkodó-irányító, és az érzelmes-intuitív. A rész főszereplője ennek a fajnak az egyik tagja, aki egy másik nemhez tartozónak érzi magát. Ez most szörnyen bizarr és zavaros, de a gondolatai teljesen emberiek, és érzelmektől túlfűtöttek, nagyon meghatóak. Kamasz fiú létemre bele tudtam élni magam a transszexuális másvilági lény szerepébe, és nagyon megrázott a könyv, csak dícsérni tudom. Ráadásul a hős részének a végén volt egy olyan fordulat, hogy percekig csak kiüresedve bámultam a sorokat...
Nem lesz benne klasszikus crossdresselés, de nagyon ajánlom neked a könyvet, már a transz szálon túl is csodálatos, ha elolvasod, kérlek küldj egy levelet privátban, szívesen átbeszélném valakivel 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!