14 éves lány vagyok mit olvassak?
-Lol konyvek- mire jo a rosszfiu? (Regen baratok voltak aztan a srac csaladjaban tortent valami szoval eltavolodtak egymastol es a gimiben a csaj meno lett a csavo pedig gaz. Kis ido utan elkezdenek ujra baratkozni (eloszor csak erdekbol) aztaan BUMM...)
-Titkok es exek ejszakaja (csajnak ellopjak a naplojat az exeek es azert h visszakapja ilyen ciki feladatokat kell megcsinalnia. A vegen az exe segit neki esssss...)
Meeg amugy vannak meg jok szoval nezz korul
-gallagher lanyok/ha megtudnad h szeretlek meg kellene oljelek(1) stb. Az elso 2 resz megjelent magyarul a maradek csak angolul. Ez ilyen kemsuli szerelemmel..izgalmas dee ha nem megy annyira az angol akkor ne kezdj bele mert meghalsz ha nem olvashatod tovabb 2resznel
-belezugva (egy csaj beleszeret es sracba es a srac is bele de aztan a csavo "fogva tartja" a lanyt eroszakkal es jaa..)
Dodie Smith: Enyém a vár
A tizenhét éves Cassandra Mortmain naplója, sok humorral.
Leslye Walton: Ava Lavender különös és szépséges bánata
,,Ava és családja élete egy napon fordulópontra jut, amikor megnyílnak az ég csatornái, esőcseppek és tollak záporoznak alá, és Ava sorsa mindörökre megpecsételődik."
gyönyörű történet a szerelemről, és ami vele ját.
Fábián Janka: Koszorúfonat
Egy jó kis történelmi romantikus.
Néhány kedvencem:
Catherine Jinks: Nina és az anonim vámpírok klubja
Egy vámpírlányról szól, aki egy ilyen vámpír önsegítőkör tagja. Az életét is elunja, de aztán megölik az egyik vámpírt a csoportból, és nyomozni kezdenek a gyilkos után. Van benne szerelmi szál is, habár nem teljesen az a lényeg.
Kerstin Gier: Ifőtlen szerelem trilógia
Időutazós, szerelmes történet. A főszereplő, Gwendolyn családjában öröklődik az időutazó gén, és véletlenül kiderül, hogy nem az unokatestvére, hanem ő örökölte azt. Ez már sokkal inkább a szerelmi szál köré fűződik, de azért izgalom is van benne bőven.
Kiera Cass: Párválasztó sorozat
A távoli jövőben játszódik, az USA helyén egy királyság jött létre. A trónörökösnek feleséget kell választania, amit egy ilyen fura reality szerű műsorban tesz meg. Ebben a műsorban szerepel a főszereplő, America is. Túl mély története nincs, de szórakoztató.
Suzanne Collins: Az Éhezők Viadala trilógia
A főszereplő Katniss Panemben, egy az USA helyén létrejött disztópikus államban él, ahol minden évben megrendezik az Éhezők Viadalát. Ez egy verseny az ország tizenkét körzete között. Minden körzet küld egy-egy 12-18 év közötti fiút és lányt, akik megküzdenek egymással életre-halálra. Az utolsó a győztes. Ebben vesz részt Katniss.
Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei
Ebben a világban vannak emberek, akik különleges képességekkel születtek. Rájuk vigyáznak az ymbryne-ek, akik időhurkokat hoznak létre. A főszereplőről, Jacobról is kedrül, hogy ilyen különleges, sőt már a nagyapja is az volt. Ezt is nagyon szeretem, izgalmas és tényleg különleges, mert egy csomó régi képpel van illusztrálva.
Azt hiszem ennyi. Remélem segítettem.
Jókai: Az aranyember, Fekete gyémántok, Egy magyar nábob
A tartalmukra annyira pontosan már nem emlékszem de nekem tetszett az összes. Victor Hugo összes könyve is pl A nyomorultak (1000 oldal körül úgyhogy egy ideig biztos leköt). Na ezek tényleg jó "kis" könyvek tele romantikus szálakkal. Nem értem, hogy miért felejtették el őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!