Milyen élmény számítógépen könyvet olvasni? Nagyon rontja a szemet? Van aki így olvassa?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 17:23
11/13 anonim válasza:
Inkább megveszem s könyvet, vagy kikölcsönzöm. HA KÖNYV!
Ha viszont kezdő írás, vagy fanfiction (rajongói továbbírás) akkor muszáj a gépen olvasni, vagy kinyomtathatod.
Nekem annyira nem rossz, mert 2-3 óránál többet nem olvasok, pláne egy huzamban, de hosszútávon engem is meg tud terhelni... Nem ajánlom, annyira xD
L/17
12/13 anonim válasza:
Én az angol könyveket szoktam letölteni, de azt is kizárólag a telefonomra töltöm rá, így nincs az az érzés, hogy a géphez vagyok kötve.... amúgy meg ha magyar a könyv azt szerintem nem olyan nehéz beszerezni és nagyobb élmény egy könyvet tartani a kezedben, mint a gép előtt görnyedni....:)
13/13 anonim válasza:
Nagyon nem jó! Rontja és fárasztja a szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!