1/11 anonim válasza:
Egyiket se , meg amugy se szoktam , mindeg megvarom meg kijon animeben
2/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de annyira nem szeretem az ilyent... Ha nem olvasol semmilyen mangát, akkor miért kommentálsz ide? Én arra vagyok kíváncsi, hogy ki melyik mangát olvassa jelenleg, nem arra, hogy ki nem olvas mangákat... *sóhaj*
2017. jún. 24. 23:09
3/11 anonim válasza:
Guang Xiang, 19 Days, All Night Long, Seazuru, Orange, Owari no Seraph, Kiss Him Instead of Me
4/11 anonim válasza:
Berserk
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
GioGio no Kimyou na Bouken: Ougon no Kaze
5/11 anonim válasza:
Tamen de gushi, 19 days, Killing stalking, Orange, Kakegurui..
6/11 anonim válasza:
Gunnm Battle Angel Alita
Mahoutsukai no Yome
Blame!
Ao no Exorcist
Defense Devil
Area D - Inou Ryouiki
Magi
Onepunch-Man
Rurouni Kenshin
To aru Kagaku no Accelerator
7/11 anonim válasza:
Mivek a No Game No Life animét nem fogják folytatni és egy mestermű szerintem ezért el fogom olvasni hamarosan a mangát.
8/11 anonim válasza:
Az No Game No Life eredetije light novel. A mangából van egy kötet, meg egy másik cukcsimukcsi izé.
Sokkal több perverzióval dolgozik az eredeti regény.
10/11 anonim válasza:
Hagane no Renkinjutsushi
Horimiya
Tomo-chan wa Onna no ko
Boku no Hero Academia
Fairy Tail
Chihayafuru
Gin no Sai
Seiken no Katanakaji
Sangatsu wa Ore-sama ni Narimasu
Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin
Fudatsuki no Kyoko-chan
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!