Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok ajánlani valami jó...

Tudnátok ajánlani valami jó könyvet? 16f

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni olvasni a kötelezőkön kívül is. Mit ajánlanátok? Eragon-t, A hullámot (Tod Strassertől.) most fogom elkezdeni.

2017. jún. 21. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Stephen King-től a "Hosszú Menetelés" igen jó, főleg, hogy fiatal srácokról szól.
2017. jún. 21. 22:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Stephen King összes könyve nagyon jó választás, én is nagyon imádom!! Én most Dan Brown-ra kattantam rá nagyon, az Angyalok és démonok, Da Vinci kód, A digitális erőd egytől egyig hihetetlenül izgalmas és fordulatos olvasmányok, és amellett hogy szórakoztat és lebilincsel, még rengeteget lehet belőle tanulni is, szóval csak ajánlani tudom :)
2017. jún. 21. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Utóhatás
2017. jún. 21. 22:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Uhh köszönöm szépen! Lesz mit olvasnom akkor :D
2017. jún. 21. 23:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Vaszilij Suksin: Jöttem, hogy szabadságot hozzak. Tényleg nagyon jó.
2017. jún. 22. 07:57
 6/10 anonim ***** válasza:
A széthullott birodalom
2017. jún. 22. 09:45
 7/10 anonim válasza:

Ruth Rendell:Lopott élet

Ruth rendell:Sötéthez szokott szem

2017. jún. 22. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Vaják könyvsorozat

Nem vagyok sorozatgyilkos

Részlegesek trilógia

2017. jún. 22. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha még aktuális: Ernest Cline- Ready Player One
2017. júl. 7. 16:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Válasz a másodikra: Isaac Asimov összes könyvét ajánlom bla bla olvasd el! bla bla, sokszor kifejtettem már az oldalon.

Ha egy kicsit profán fantasyra vágysz, akkor az Az Úr sötét anyagai sorozatot ajánlom, abban van romantikus szál, a főszereplő egy fiatal lány, gondolom, ezek nálad bejönnek (hacsak nem vagy a lányok azon ritka csoportjának tagja, akik nem kedvelik a romantikus regényeket)

16/F

2017. júl. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!