Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet tudtok ajánlani...

Milyen könyvet tudtok ajánlani? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a Harry Pottert, Éhezők viadalát, Beavatottat, Útvesztőt, Star wars-ot, Szent Johanna Gimit, Bexi-sorit, Bábelt stb... de olvasok rengeteg szépirodalmat is. A legjobb lenne, ha valami akció, fantasy könyv lenne, de bármi jöhet...14/L

2017. jún. 8. 18:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Terry Pratchett: Piramisok

Naomi Novik: Rengeteg

Ernest Cline: Ready ​Player One

Patrick Rothfuss: A ​szél neve

Rachel Hartman: Seraphina

Brandon Sanderson: Acélszív

2017. jún. 8. 20:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Susan Ee - Angelfall

Mary E. Pearson - Az ​árulás csókja

Sarah J Maas - Üvegtrón

Pierce Brown - Vörös ​lázadás

Böszörményi Gyula - Leányrablás ​Budapesten

Danielle Paige - Dorothynak ​meg kell halnia

Leigh Bardugo - Árnyék és csont

Alexandra Bracken - Sötét ​elmék

Mats Strandberg és Sara B. Elfgren - A ​kör

On Sai - Scar

Kerstin Gier - Rubinvörös

Kemese Fanni - A ​napszemű Pippa Kenn

Michelle Hodkin - Mara Dyer eszmélése

Jonathan Stroud- A ​szamarkandi amulett

Tamora Pierce - Az ​álruhás lovag

Becca Fitzpatrick - Csitt, csitt

Samantha Shannon - Csontszüret

Marissa Meyer - Cinder

2017. jún. 9. 17:12
 3/13 anonim válasza:
Én Percy Jackson ajánlok, illetve Vándorsolyom kisasszony különleges gyermekei
2017. jún. 10. 10:54
 4/13 anonim ***** válasza:

Jézusom! Olvastalak, és totál magamra ismertem. Potterhead vagyok és a THG- t is évek óta fanolom. Az egyetlen különbség a Bexi, ami szerintem elég semmit mondó, max. egyszeri olvasásra alkalmas. Én konkrétan a sci- fiért és az akcióért élek, mind sorozatban, mind könyvben. Hátha tudok mondani valamit, ami tetszik :)

kedvenceim:

Patrick Ness: Chaos Walking trilógia

Rick Jancey: Fifth wave/Az ötödik hullám

Paula Hawkins: The girl on the train/ A lány a vonaton

Sarah J. Mass: Throne of Glass/ Üvegtrón sorozat

13/L

2017. jún. 10. 10:58
 5/13 anonim ***** válasza:
4-es: akkor neked tényleg szívből ajánlom On Saitól a Scar-t és még a Csodaidők sorozatot is :)
2017. jún. 10. 11:08
 6/13 anonim ***** válasza:

Hogyhogy? Ismerősek a kedvenceim? :)

köszi szépen, mindenképp utánuk nézek. rég olvastam igazán jó könyveket :)

2017. jún. 10. 16:27
 7/13 Fanni27 ***** válasza:

Szia!

Látom olvastál Leiner Laurától. Tőle ajánlom a Bexi-sorozatot, ha érdekel téged a zenélés, éneklés. Nem annyira jó, mint a Szent Johanna gimi, de nekem azért tetszik (most olvasom).

A Percy Jackson-t filmben láttam és az naaagyon tetszett, ráadásul elvileg a könyv még sokkal jobb, bár még nem olvastam, de szerintem ha a Harry Potter tetszett ez is nagyon tetszene.

Aztán amit én IMÁDTAM az az Ifjú mesterdetektív, az első részt kétszer kiolvastam (három része van, az első 2 rész egy könyvben van, olyan vékony), szóval az tényleg nagyon-nagyon jó. Legalábbis én imádtam. :DD

2017. jún. 13. 20:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Én Cassandra Claretől ajánlom, az összes árnyvadász sorozatát. Elsőnek is a Végzet ereklyéi sorozatot. Hidd el, imádni fogod :)
2017. jún. 15. 12:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei. Én is olvastam majdnem az összeset amit felsoroltál és a Vándorsólyom kisasszonyt is nagyon szerettem.
2017. jún. 20. 12:24
 10/13 anonim válasza:
62%
Ajánlanám az Időfutár sorozatot, nekem nagy kedvencem és újra meg újra olvasom, de ha éppen nincs kedved olvasni, akkor rádiójátékban is meghallgathatod, fent van pl youtubeon is, és az sokkal részletesebb, viszont a legvége abban nincs benne. Ha tetszett a Harry Potter, akkor ajánlanám még a Briki Green által írt "az én alternatív Harry Potter történetem" címmel büszkélkedő történetet, ezzel csupán két probléma van: blog, tehát csak neten tudod olvasni, valamint nincs teljesen befejezve, mivel 2013-ban véget ért a történet. De ezeken kívül zseniális történet, a hetedik rész "átírása". Ha pedig kifogytál az olvasnivalóból, akkor mindenképpen kezdj hozzá a párválasztó sorozathoz, megéri. Amennyiben nem találod a könyvesboltokban a köteteket, ajánlom, hogy töltsd le pdf formátumban.:)
2017. júl. 6. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!