Milyen könyvet tudtok ajánlani? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a Harry Pottert, Éhezők viadalát, Beavatottat, Útvesztőt, Star wars-ot, Szent Johanna Gimit, Bexi-sorit, Bábelt stb... de olvasok rengeteg szépirodalmat is. A legjobb lenne, ha valami akció, fantasy könyv lenne, de bármi jöhet...14/L#könyv #Harry Potter #könyvajánlás #Szent Johanna Gimi #Bábel #útvesztő #ajánló #Az éhezők viadala #beavatottság
2017. jún. 8. 18:18
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Az Időfutárt és a Bexi-sorit is olvastam mindkettőt imádtam, a legkedvencebb kedvencek között vannak a könyvespolcomon, már ha ez értelmes...Azonban a többit még nem, habár sok már "várólistán" van, h végre elolvashassam. Nagyon szépen köszönöm!!!
2017. júl. 9. 21:05
13/13 anonim válasza:
Lol könyvek pl:
Cinder ès Ella
Cinder és Ella örökkön örökké
Menő-riadó Kambodzsában
Züröstül bőrüstül
Becsavart szerelem
Mire jó a rossz fiú
Segítség yuotube sztár lettem
Rocksztárt kaptam karácsonyra
Láthatósági mellény lúzereknek
Az ég földig ér
Lángra lobbant lányt
Kamuzások kavarások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!