Kekek kérdése:
Szerintetek az gáz, ha fiúként elolvasom a Végzet ereklyéi-sorozatot? Mennyire lányos a könyv?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszi!2017. jún. 5. 15:45
1/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt! Én kérlek rá, hogy olvasd el, mert hihetetlen jó! Én most tartok az ötödik részénél, és átkozom magam érte, hogy eddig nem kezdtem el :) Csak hajrá, nem fogod megbánni :D
2/3 anonim válasza:
#1 (még mindig :D )
Nem feltétlen lányos, sokszor fiuk szemszögébol irja le a történéseket, ugyhogy te is bele tudod képzelni magad :)
3/3 anonim válasza:
Kicsit drámás a szerelmi szál, de most őszintén, a párok egyik fele pasi (kivéve az egyiket, ahol a mind a kettő fél az :D), a másik oldalról meg te is leszel szerelmes valamikor, szóval igazán nem halálos mennyiségű benne a nyáladzás.
Aztán pedig a történet lényege nem a szerelmi dráma, hanem a démongyilkolászás, ill. a főellenség legyőzése, úgyhogy ne aggódj, nem fogsz unatkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!