Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A kérdés egyszerű: Melyik a...

A kérdés egyszerű: Melyik a kedvenc könyved és miért?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is!

Köszi előre is a válaszokat!

2010. máj. 17. 18:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. máj. 20. 17:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem a Dean R. Koontz és Stephen King könyvek.

19/l

2010. máj. 20. 23:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Dallos Sándor: A nap szerelmese, Az aranyecset

Jane Austen könyvei

J.K.Rowling: Harry Potter és a...

S.Meyer: Twilight-saga, A burok

Stieg Larsson: Millenium trilógia

Dan Brown regényei

Maupassant novellái

Margaret Mitchell: Elfújta a szél

Lucy M. Montgomery: Anne sorozat

Most ennyit tudtam összeszedni :) Ezek azok a regények/novellák, amelyeket időről időre újra elolvasok és sohasem csalódom bennük. Dallos Sándor könyve után szerettem meg az életrajzokat, Meyer a vámpíros (tegyük hozzá romantikus) könyveket hozta be az életembe, Rowling a varázslókat, Larsson pedig egy korrupt világba vezetett be. Maupassant novelláit a fősulin szerettem meg, Mitchell regényét pedig egészen fiatal koromban olvastam, és azt hiszem nem kell reklámozni, hogy miért is kell ezt legalább egyszer elolvasni az életben. Anne pedig végigkövette az egész gyermekkoromat, nélküle sohasem múlt el szüli/névnap. Szóval én ezért szeretem ezeket a könyveket.

27/L

2010. máj. 21. 09:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Harry Potter. (L) Egyértelmű hogy miért: fantasztikus, megunhatatlan és Rowling zseniális. Olyan képzeletbeli világot alkotott meg amilyet más még nem tudott csak azzal amit már előtte sokan felhasználtak. =)
2010. máj. 22. 10:43
 15/17 anonim válasza:

Stephen King az abszolút favorit, de Dean R. Koontz, Laurel K. Hamilton könyveit is szeretem:)

23/L

2010. máj. 22. 14:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Agatha Christie, Dan Brown könyvei, Harry Potter, Irving Stone: A napsugár fia (Van Gogh életéről egy regény), Annamarie Selinko: Desirée (Napóleon korában Franciaországban játszódó regény), Bridget Jones's diary, Bridget Jones: The edge of reason, Adrian Mole titkos naplója sorozat. Régen sok Stephen Kinget is olvastam, de mostanában nem annyira. Pláne a Rémkoppantók után nem volt kedvem többet olvasni, mert az nagyon nem tetszett.
2010. máj. 23. 07:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Libba Bray: Rettentő gyönyörűség, Lázadó angyalok

Emily Bronte: Üvöltő szelek

Cassandra Clare: Csontváros

Richelle Mead: Vámpírakadémia

16, lány

2010. máj. 24. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!