A kérdés egyszerű: Melyik a kedvenc könyved és miért?
Kort és nemet is!
Köszi előre is a válaszokat!
Nekem a Dean R. Koontz és Stephen King könyvek.
19/l
Dallos Sándor: A nap szerelmese, Az aranyecset
Jane Austen könyvei
J.K.Rowling: Harry Potter és a...
S.Meyer: Twilight-saga, A burok
Stieg Larsson: Millenium trilógia
Dan Brown regényei
Maupassant novellái
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Lucy M. Montgomery: Anne sorozat
Most ennyit tudtam összeszedni :) Ezek azok a regények/novellák, amelyeket időről időre újra elolvasok és sohasem csalódom bennük. Dallos Sándor könyve után szerettem meg az életrajzokat, Meyer a vámpíros (tegyük hozzá romantikus) könyveket hozta be az életembe, Rowling a varázslókat, Larsson pedig egy korrupt világba vezetett be. Maupassant novelláit a fősulin szerettem meg, Mitchell regényét pedig egészen fiatal koromban olvastam, és azt hiszem nem kell reklámozni, hogy miért is kell ezt legalább egyszer elolvasni az életben. Anne pedig végigkövette az egész gyermekkoromat, nélküle sohasem múlt el szüli/névnap. Szóval én ezért szeretem ezeket a könyveket.
27/L
Stephen King az abszolút favorit, de Dean R. Koontz, Laurel K. Hamilton könyveit is szeretem:)
23/L
Libba Bray: Rettentő gyönyörűség, Lázadó angyalok
Emily Bronte: Üvöltő szelek
Cassandra Clare: Csontváros
Richelle Mead: Vámpírakadémia
16, lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!