Kedvenc horror filmed? Plusz egy kérdés!
Mi a kedven horror filmed?
+ kérdés: Megijedtél mikor a Paranormal Activity-t nézted?
Sokan mondják hogy nagyon rémisztő de én 12 éves létemre meg se ijedtem!!! Nem tom...valahogy ez nem volt ijesztő am a lényegét értem. Én eddig a legijesztőbb horror amit láttam az az Aki bújt,aki nem!
paranormal 2t néztem valameik nap, egyszer ugrottam, tovább nem is néztem, nem is volt már kedvem meg fáradt votlam. kedvenc horror filmem a nem fogadott hívás, és a 31 km.
horror filmet(PA1-2) sötétbe, fejhallgatóval, maxhangerőn, teljes képernyőn egyedül kell nézni, úgy a "menő". :D őszintén megmondva, én miután ugrottam egyet, kiröhögtem magam, és kikapcsoltam a gépet... Úgy vagyok vele hogy egy horror filmtől sem félek, és ijedtem meg eddig, és tudok aludni tőle, pedig volt már olyan hogy "hoorrornájtot" tartottam.:D 31oldal rémtörténet+2horror film...:D kikapcsoltam a gépet, megnéztem minden kivan-e húzva/kapcsolva, meggyőződtem róla hogy nem vagyok egyedül még élek, nyakik betakaróztam és bealudtam...:D ha akartam se tudtam volna ébren maradni.:D és még rémálmom sem volt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!