Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » T*dtok írtó igalmas fantasy...

T*dtok írtó igalmas fantasy könyvet javasolni? :D

Figyelt kérdés

Egy 16 éves fiú vagyok, és nagyon szeretek olvasni. A fantasyt szeretem, de abból is a véreset/durvát. Kedvenc könyveim:

Az éhezők viadala trilógia

Az olümposz hősei

Ilyen típusú fantasyt keresek. Démonos könyveket nem szeretem, tehát, azt kérem ne írjatok. Nyugodtan lehet benne romantika is, sőt mitólógia is, de számomra nagyon fontos, hogy izgalmas legyen, és durva, véres.

Előre is köszönöm az ötleteket:)

2017. máj. 19. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Hát nemtudom, hogy neked mi számít az olimposz hőseiben durvának, vagy véresnek ( jó mondjuk voltak véres részek). De én ajánlanám neked a luxen sorozatot, ha még nem olvastad volna.
2017. máj. 19. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Pierce Brown: Vörös lázadás
2017. máj. 19. 21:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:)
2017. máj. 20. 05:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám hogy az Üvegtrón volt nekem az a könyv(sorozat) melyben volt öldöklés de fantasy és romantikai elem is. Habár a démonok miatt nem tudom tetszene. Talán még a Vámpírakadémiát mondanám abban is vannak gyilkolások, bár nem ez a lényege a könynek de szerintem izgalmas. Olvass bele majd meglátod tetszenek-e. :D
2017. máj. 20. 07:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Tövisek hercege
2017. máj. 20. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:)
2017. máj. 20. 19:19
 7/7 cathilina ***** válasza:
100%
Tűz és Jég Dala. Duh.
2017. máj. 24. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!