Tudnátok nekem, a korosztályomnak megfelelő könyveket javasolni?
Hamarosan kiolvasom a Szent Johanna Gimit, és érdekelne a véleményetek, milyen könyvet ajánltok.Én szeretem a fantasy, vagy akár a valóságról szóló könyveket, de egy kicsit komolyabb műfajjal szeretnék megismerkedni.
U.I.:Korosztályom:12 leszek agusztusban.(Idén.)
Szia! :)
Ha maradnál ebben a naplóregényes-stílusban: Nathalie Somers - Lányok regénye (többrészes)
Esetleg egy kis fantasyra vágynál: Mats Strandberg, Sara B. Elfgren - Engelfors trilógia
Vagy ha maradnál (többnyire) a valóságban: Vidra Gabriella - A Tudás könyvei (többrészes)
Nekem mindegyik nagyon tetszett :)
Az Engelsfors-trilógia az egyik kedvencem, csak ajánlani tudom:)
Vörös pöttyösek jöhetnek? Mert akkor pl a Vihartáncost, a Maximum Ride-ot, a Legend-et, az Oksa Pollockot, A tigris átka sorozatot mondanám.
Remélem valamelyik tetszeni fog!
Thomas Brezina: Fiúk kizárva
Peter Freund: Laura
én mindegyiket a te korodban olvastam és nagyon szerettem őket
De ha hasonlót szeretnél az SZJG-hez, akkor Meg Cabot: Neveletlen hercegnő naplója
Én legjobban a Harry Pottert tudnám ajánlani. Kb 11 évesen olvastam én is, és imádom, hatalmas kedvencem. Az Engelsfors trilógiát is nagyon szeretem, de szerintem lehet, hogy kicsit sok lenne egy 11 évesnek...de ha megtetszik Neked a történet, akkor nyugodtan olvasd el, szintén az egyik kedvenc könyvem. :)
Igazából már nem nagyon emlékszem, hogy melyek azok a könyvek, amiket ennyi idősen szerettem, de a Harry Pottert mindenféleképpen olvasd el, mert kihagyhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!