Hyperactyve kérdése:
Milyen romantikus tini regényt tudtok ajánlani? 13/L
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 14:23
11/14 anonim válasza:
2010-05-20 15:25-ös: Nem akarlak megbántani, de szerintem nyugodtan olvashatja J. R. Ward könyveit.. A mai világban.... Én legalább kétszer olvastam 1-5ig!
Nicholas Sparks könyveit tudnám ajánlani, a legszebb filmek is ezekből a könyvekből készültek szerintem.
16/L
12/14 A kérdező kommentje:
nicholas sparks könyveit nagyon szeretem. főleg a leghosszab utat. először filmbe néztem(séta a múltba) és nagyon megtetszett.
2011. júl. 9. 14:17
13/14 anonim válasza:
szia!
12/l vagyok...
ajánlok könyveket oké?
írd be a googleba hogy: szívzürök sorozata!
ez egy könyv sorozat! ennek még csak 5 kötete van, fordítják a hatodikat, ezen kívül 23 további ilyen könyv van ebből a sorozatból amit nem fordítottak le. olvasd el őket. én is ezt olvasom most!!
14/14 anonim válasza:
Szent Johanna Gimi 1-7 :D nagyon ajánlom,persze ha még nem olvastad !!lesz 8,csak még nem irták meg :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!