A pál Utcai Fiúk-ból szeretnék kérdezni! Mi a Grund? Mi a az Einstand? Mi a gitt, gittegylet? Hol fürdették meg 3-szor Nemecseket? (nagyon sűrgős)!
Hát a Grundnak azt a helyet hívják a Pál utcaiak, ahol lenni szoktak, ahol a gyűléseiket tartják, az az ő törzshelyük amit ők kineveztek a területüknek terüknek -én asszem
Einstandot nem tudom már
A gitt az valamilyen anyag, amit az ablakok ragasztásához használnak, és a gyerekek azt szokták rágcsálni a történetben
Füvészkert vagy pálmaház rémlik, meg volt ott egy tó is, talán az a füvészkert; énnekem amúgy úgy rémlik, hogy volt egy tó, és abban is, meg egy ilyen fedettebb helyen is, de lehet, hogy oda csak elbújt Ernő
Remélem, segítettem valamicskét, már nagyon rég olvastam
Valaki épp megbukott... :D
Olvasd el, te szerencsétlen.
grund:a pál utcaiak területe.
gitt:ablak ragasztó
einstand:erőszak enyém-de nam a tiéd
megfürdették nemecseket: mind háromszor a füvészkertbe.elòször beleesett másodszor elbújt harmadszor megbüntették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!