Hogyan tudnék telefonon olvasni?
Sajnos ez így van, falusi viszonylatban pl. a könyvtár szóba sem jöhet, mert itt új könyvek egyáltalán nincsenek... Én is jobban szeretem a papírkönyveket, mikor tehetem, vásárolok néhány újat, hogy valamilyen szinten a kiadókat is támogassam, de nyilván emellett sok könyvet töltök le, mert mindet megvenni képtelenség, amit olvasni szeretnék.
Ha rákeresel a "kanadai magyarok fórumára" (oldalcímet direkt nem írok, a google úgyis kidobja, ha ezt így beírod), akkor innen újabb kiadású könyveket is tudsz letölteni, sok Vörös Pöttyös könyv is fenn van. A letöltéshez "állandó tag"-gá kell válni, aminek a feltétele, hogy 48 óra elteljen a regisztrálás óta, és legalább 20 értelmes hozzászólást összegyűjts bármelyik fórumban az oldalon. Ezután a "Fórumok" fül alatt találod a Kultúra, azon belül a "Legális E-bookok" témát, itt találsz könyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!