Hogy tudok telefonon könyvet olvasni?
Figyelt kérdés
Valami pdfről hallottam de nem vagyok benne biztos.. meg kell hozzá program? :) valaki leírná részletesen :) köszii2011. júl. 1. 11:26
2/7 A kérdező kommentje:
LG GT540
2011. júl. 1. 11:49
3/7 anonim válasza:
basszus, elsőre nem esett le a kérdés xD
Azt olvastam: "hogy tudok telefonkönyvet olvasni?"
Monsom, WTF? Kinyitod, és megnézed, hogy kit akarsz felhívni... mire leesett xD
ez tényleg függ a telefon fajtájától is, pl az androidra van külön program, ahogy néztem, a te telód is androidos, szóval az android márketről tudsz letölteni ilyen programot, pl: Aldiko ebook
4/7 A kérdező kommentje:
már letöltöttem rá.:)
2011. júl. 1. 21:15
5/7 anonim válasza:
Egyszerű txt fájlt nem olvas a telód?
Enyém nem androidos,de úgy szoktam,hogy letöltöm a könyvet,megnyitom word-ben,majd átmásolom jegyzettömbe és részekre szedem.Aztán feltöltöm telefonra.
(a részekre szedés nem kötelező)
6/7 A kérdező kommentje:
azt tudom... de hol kell megnyitni a telón belül? semmi fájl v ilyen nincs benne.:S
2011. júl. 13. 13:49
7/7 anonim válasza:
Könyv helyett telefonról olvasni olyan, mozi helyett telefonon filmet nézni, koncert helyett telefonon zenét hallgatni: olyan szinten csökkentett élmény, hogy csak sajnálni tudom azokat, akiknek ez jelenti a kultúrát és a szórakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!