Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki hogy ünnepli a Márkerek...

Ki hogy ünnepli a Márkerek világnapját?

Figyelt kérdés
Aki nem tudná ma ápr. 16.-án van a márkerek világnapja, vagyis Nagy Márk szülinapja!!!

2017. ápr. 16. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Sehogy. Jobb dolgom is van, mint egy kitalált - és nem mellesleg elég idegesítőre kitalált - személy születésnapját ünnepelni.
2017. ápr. 16. 16:32
 2/4 A kérdező kommentje:
És mennyivel lett jobb a kedved , hogy ezt ide leírtad? Ha nem szereted, akkor ne írj ide! Aki nem Márker, az jó ember nehezen lehet, bocs!
2017. ápr. 16. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
40%

"Ki hogy ünnepli a Márkerek világnapját?"

Nem írtad, hogy a márkerek válaszoljanak csak. Ha pontatlanul fogalmazol, az nem az én hibám.

És ne te döntsd el egy teljesen jelentéktelen, semleges dolog alapján, hogy milyen ember vagyok. Nem lehetek jó ember, azért, mert nem vagyok oda egy egoista, beképzelt, önző, bunkó, pszichopata személyért? Igen érdekes gondolatmenet, bár igazság szerint azzal nem oké valami, aki egy ilyen genny alakot tud imádni.

Az ilyen abszurd gondolkodású tiniribik miatt válik egy csomó fiatal srác egy önző, bunkó, elviselhetetlen alakká, mert egy olyan karaktert tesztek meg álomfiúnak, aki saját magán kívül senkivel se képes törődni, és folyton szórakozik annak a lánynak az érzéseivel, aki az elviselhetetlensége ellenére is szereti őt. Tényleg bűn lenne nem imádni egy ilyen s...gfejet, mondhatom.

2017. ápr. 16. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 ha nem jött át a sztori és Márk személyisége akkor az össze márker nevében csak sajnálni tudlak:/
2017. júl. 6. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!