Ki hogy ünnepli a Márkerek világnapját?
"Ki hogy ünnepli a Márkerek világnapját?"
Nem írtad, hogy a márkerek válaszoljanak csak. Ha pontatlanul fogalmazol, az nem az én hibám.
És ne te döntsd el egy teljesen jelentéktelen, semleges dolog alapján, hogy milyen ember vagyok. Nem lehetek jó ember, azért, mert nem vagyok oda egy egoista, beképzelt, önző, bunkó, pszichopata személyért? Igen érdekes gondolatmenet, bár igazság szerint azzal nem oké valami, aki egy ilyen genny alakot tud imádni.
Az ilyen abszurd gondolkodású tiniribik miatt válik egy csomó fiatal srác egy önző, bunkó, elviselhetetlen alakká, mert egy olyan karaktert tesztek meg álomfiúnak, aki saját magán kívül senkivel se képes törődni, és folyton szórakozik annak a lánynak az érzéseivel, aki az elviselhetetlensége ellenére is szereti őt. Tényleg bűn lenne nem imádni egy ilyen s...gfejet, mondhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!