Milyenek az aliexpressről rendelt markerek? Jó minőségű?
Az Aliexpressen többféle marker is kapható, szóval így kissé nehéz erre válaszolni. Mindenesetre az oldal kínálatában fellelhető márkák közül egyedül a Finecolorsról, valamint a TouchFive-ról hallottam (YouTube termékkritikák), személyes tapasztalatom azonban nincs velük kapcsolatban.
Úgy tartják, abszolút decens, használható minőséget nyújtanak, magyarán gyakorlásra, a médiummal való ismerkedésre teljesen jók. Ennek ellenére ezért az árért nyilván nem érdemes Copic-minőséget várni. Ez koránt sem jelenti azt, hogy rossz minőségűek lennének, szimplán csak kevésbé élénkek a színek, esetleg valamivel munkásabb őket összemosni (mivel nem rendelkeznek ecsetvéggel), meg hasonlók. Mondjuk köztünk szólva, a színárnyalaton például némi számítógépes utómunkával könnyen lehet segíteni, a színkeverés meg csak gyakorlás kérdése és idővel bele lehet jönni.
Ami engem illet, én javarészt Promarkert/Brushmarkert használok. Ez ugyan valamivel drágább az Aliexpressen kapható márkáknál, azonban a Copicnál így is olcsóbb, ugyanakkor minőségre van olyan jó, mint az. Ebay-ről érdemes rendelni, ott időnként egész jó akciók vannak a szettben kapható Pro/Brushmarker filcekre. Amennyiben nem kifejezetten olcsó, ám viszonylag kedvező árú és egyben minőségi alternatívát keresel, úgy ezeket a markereket ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!