Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna gimi? Többi lent.

Szent Johanna gimi? Többi lent.

Figyelt kérdés

Két kérdésem lenne:

Első:Az 5. részben van amikor Reniék kitalálnak két francia álbarátot.Akkor Kinga mondja Reninek hogy Cortez egy áll francia baráttal még felveszi a versenyt,de Arnoldal már nem. Szerintetek ez miért van?(Lehet nem az a versengős típus meg a karakteréhez se nagyon illene.)Szerintetek?

Második: Az szjg-be nem ünneplik a húsvétot, vagy csak nem írja le az író, mert unalmas lenne, vagy ezt csak falun szokás.

2017. ápr. 16. 03:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Az 5.reszbe Arnolddal miert kellene felvennie a versenyt? Ha jol tudom ott már nincs Arnold. Vagyis elment Párisba

A Húsvéton pedig én is gondolkodtam. Szerintem nem akart belebonyolodni ezekbe a vallasi dolgokba mert lehet h ateista. Vagy egyszeruen mivel minden evbe maskor van nem akarta beletenni

2017. ápr. 16. 11:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg,a negyedik részbe volt bocsánat.
2017. ápr. 16. 14:53
 3/6 anonim válasza:
65%

Szerintem azért nem, mert 1. Tudja, hogy Reninek fontos Arnold (mint barát)

2. Nem akarná választás elé állítani Renit

3. Megunta, hogy Arnold mindig ,,győzedelmeskedjen'' felette (na jó, ezt csak Cortez hiszi. Igazából mindenki tudja, hogy Reninek mindig is Cortez volt és lesz is a nyerő. Neményi meg eláshatja magát :D)

A második kérdésedre a válasz.

1. A húsvét a keresztények legnagyobb ünnepe. Tehát míg a ,,pogányoknak'' a húsvét=nyuszi, tojás, tavasz,

addig a keresztényeknek Pé, Szo, V gyásznap. Szerintem nem akarta belekeverni az egész vallásos hovatartozást. Egy dolog, hogy egyszer Dave-nél említette, hogy nem ünnepli a karácsonyt. Viszont azzal, hogy nagypénteken gigabuli lenne a Szentjohannában, szerintem több szempontból is kiverte volna a biztosítékot pár embernél.

2. Egyszerűen csak elfelejtette.

2017. ápr. 18. 01:06
 4/6 anonim válasza:
A két Francia álbarát az 5.részben volt és azért mondta hogy Arnolddal nem tudja felvenni a harcot mert már Arnold eleve nincs Budán így érthető módon mondta ezt (meg Arnoldnak nincs is esélye Reninél meft csak barátként tekint rá Reni).
2017. jún. 11. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Első: szerintem Kinga valami olyasmit értett ez alatt hogy Cortez nem adja meg azt az örömöt Arnoldnak hogy verseng vele.

Második: Szerintem csak nem írja le

2017. jún. 24. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:
De a húsvét eleve suliszünetben van, hogy tudnák ünnepelni? Vagy nálatok ünnepelték?
2017. okt. 29. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!