Szent Johanna gimi? Többi lent.
Két kérdésem lenne:
Első:Az 5. részben van amikor Reniék kitalálnak két francia álbarátot.Akkor Kinga mondja Reninek hogy Cortez egy áll francia baráttal még felveszi a versenyt,de Arnoldal már nem. Szerintetek ez miért van?(Lehet nem az a versengős típus meg a karakteréhez se nagyon illene.)Szerintetek?
Második: Az szjg-be nem ünneplik a húsvétot, vagy csak nem írja le az író, mert unalmas lenne, vagy ezt csak falun szokás.
Az 5.reszbe Arnolddal miert kellene felvennie a versenyt? Ha jol tudom ott már nincs Arnold. Vagyis elment Párisba
A Húsvéton pedig én is gondolkodtam. Szerintem nem akart belebonyolodni ezekbe a vallasi dolgokba mert lehet h ateista. Vagy egyszeruen mivel minden evbe maskor van nem akarta beletenni
Szerintem azért nem, mert 1. Tudja, hogy Reninek fontos Arnold (mint barát)
2. Nem akarná választás elé állítani Renit
3. Megunta, hogy Arnold mindig ,,győzedelmeskedjen'' felette (na jó, ezt csak Cortez hiszi. Igazából mindenki tudja, hogy Reninek mindig is Cortez volt és lesz is a nyerő. Neményi meg eláshatja magát :D)
A második kérdésedre a válasz.
1. A húsvét a keresztények legnagyobb ünnepe. Tehát míg a ,,pogányoknak'' a húsvét=nyuszi, tojás, tavasz,
addig a keresztényeknek Pé, Szo, V gyásznap. Szerintem nem akarta belekeverni az egész vallásos hovatartozást. Egy dolog, hogy egyszer Dave-nél említette, hogy nem ünnepli a karácsonyt. Viszont azzal, hogy nagypénteken gigabuli lenne a Szentjohannában, szerintem több szempontból is kiverte volna a biztosítékot pár embernél.
2. Egyszerűen csak elfelejtette.
Első: szerintem Kinga valami olyasmit értett ez alatt hogy Cortez nem adja meg azt az örömöt Arnoldnak hogy verseng vele.
Második: Szerintem csak nem írja le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!