Katolikus témájú regényeket tudnátok mondani? Olyan is jó amiben nem a vallás a fő vonal de az is szerepel.
Figyelt kérdés
2017. ápr. 8. 22:21
1/9 anonim válasza:
Én tudok ajánlani egy nagyon jó könyvet. Igaz nem kimondottan katolikus de az első században íródott, játszódik. Cím: Az emberiség ellenségei Szerző: Mika Waltari
Nagyon jó könyv, én többször is kiolvastam már. Minutus Lausus Manilianus, Római szenátor emlékiratai alapján, Kr.u.46-79 évekből.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi mimdenkepp elolvasom!
2017. ápr. 9. 12:05
4/9 Galuska136 válasza:
Sienkiewicz: Quo Vadis és a Kereszteslovagok, Umberto Eco: Rózsa neve (bár ez inkább krimi, de eszerzetesek vannak benne, középkor, középkori egyházi szemlélet)
6/9 A kérdező kommentje:
Kòszönöm a hasznàlhatò vàlaszokat
2017. ápr. 10. 13:35
7/9 anonim válasza:
A Quo Vadis is nagyon jó, filmben is láttam nem egyszer. Az igazat megvallva, ha elolvasod, kiolvasod az Emberiség ellenségeit (emlékirat) rádöbbensz, hogy a Quo Vadis regény ebből született.
8/9 anonim válasza:
J. F. Lövgren- …és lámpásaik kialusznak
Németh László- Emberi színjáték (szerintem ez a kedvencem, na jó ilyet nem mondok :D)
Tolsztoj- Feltámadás
Tolsztoj- Bál után (novelláskötet)
Nagyon-nagyon ajánlom ezeket, sok-sok szeretettel. Jó olvasást! :)
9/9 anonim válasza:
Jókai Mór: Minden poklokon keresztül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!