Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik könyv szeretette meg...

Melyik könyv szeretette meg veletek az olvasást?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 20:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Első könyv amit olvastam a Kis herceg volt, tetszett, de nem szerettette meg velem az olvasást.

Csatlakozom, nekem is a Harry Potter volt az a könyv:D

2010. máj. 14. 14:49
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szerettem eleinte olvasni, anyukám kétségbe is volt esve emiatt. Nem tudom hány éves lehettem (kb.13 körül), mikor a kezembe nyomta egyik régi ifjúsági romantikus könyvét, a szerzőre nem emlékszem, a címe talán a Titkolt szerelem vagy Titkos szerelem volt, már erre sem emlékszem pontosan, de annyira tetszett, hogy utána még többször is elolvastam és annyira megszerettem általa az olvasást, hogy ez a mai napig tart, és már rengeteg könyvet olvastam, nagyon sok van nekem belőle. Van, hogy egyszerre 3-4 könyvet is olvasok párhuzamosan.

Már 26 éves vagyok, szóval el lehet képzelni, hogy milyen sokat, ha figyelembe vesszük, hogy hosszú éveken keresztül naponta olvastam 1-2 könyvet.

Régen csak romantikus könyveket olvastam, aztán jött a többi műfaj, de még ezek is a regény kategóriában voltak, most pedig már tudományosabb, ismeretterjesztő jellegű könyveket olvasok.

2010. máj. 14. 15:06
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2010. máj. 14. 15:46
 14/26 anonim ***** válasza:
71%
Hát az első könyv, amit imádtam a Harry Potter, ez adta a kedvet, hogy minél többet olvassak.
2010. máj. 15. 10:09
 15/26 anonim ***** válasza:
71%
Harry Potter
2010. máj. 15. 10:54
 16/26 anonim válasza:
imádok olvasni, azért vettem kézbe harry pottert is. emlékszem a 3. résszel kezdtem:D arra emlékszem, hogy az volt a meghatározó:)
2010. máj. 18. 21:00
 17/26 A kérdező kommentje:
Haha, én a negyedikkel, az tetszett, ezért elolvastam rögtön utána a hatodikat (!), majd amikor megjelent, akkor a hetediket, és végül a másodikat, mert a suliban kötelező volt.
2010. máj. 18. 22:21
 18/26 anonim ***** válasza:
Mindig is szerettem olvasni, de nekem is a Harry Potter (6) volt az a könyv, ami igazán megszerette velem az olvasást. És azóta is imádom a Harry Pottert, meg persze a könyveket. :D
2010. máj. 21. 15:13
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekem Nógrádi Gábortól a Pete Pite volt az első könyvem és mivel eléggé tetszett, kikölcsönöztem egy másik könyvet. Ettől kezdve szerettem meg az olvasást. Elolvastam a könyvtárban lévő összes Thomas Brezina könyvet és azt hiszem, miatta lettem ilyen könyfüggő :)
2010. máj. 26. 21:17
 20/26 A kérdező kommentje:
Thomas Brezinát én is szeretem:)
2010. máj. 26. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!