Amióta olvasni tudok, szeretem. Nem kellett külön megszerettetni...
2010. máj. 12. 20:44
3/26 anonim válasza:
Egyik se!:D Nincs oylan amitől szeretném az olvasást, ami érdekel azt ugyis elolvasom, és ez változó mikor mennyit miből.:)
2010. máj. 12. 20:44
4/26 A kérdező kommentje:
De mégis, mi volt az első komolyabb olvasmányotok?
2010. máj. 12. 20:47
5/26 anonim válasza:
Azt hiszem a Vuk:D
Amúgy én is eredendően szeretek olvasni.
2010. máj. 12. 21:00
6/26 anonim válasza:
Mindig szerettem olvasni, de az első komolyabb az Szilvási: Egymás szemében
2010. máj. 13. 03:26
7/26 anonim válasza:
Harry Potter:D de amúgy is szerettem olvasni... azóta viszont imádok:)
2010. máj. 13. 10:33
8/26 anonim válasza:
A legeslegelső olvasmányom az életben ( az elsős olvasókönyvemen kívül xD) Janikovszki Éva Kire ütött ez a gyerek? című műve volt, nagyon megszerettem mert rövid és vcces volt. Ezek után már kerestem érdekesebb könyveket, és végül megkaptam névnapomr az Anya nélkül soha könyvet, ami hosszú volt, de nagyon tetszett. Innen már nem volt megállás elolvastam 1 Stephen king könyvet is a carrie-t, majd a Harry potter első részét. Kisebb olvasmányok után jött az Alkonyatm amit megrendeltem. Az első és a második rész 2 nap alatt olvastam ki xD elég rövid idő, ha úgy vesszük. A téli szünetben rendeltem meg a harmadik részt amivel szintén egy nap alatt végeztem.
Még mindig imádok olvasni és keresem a jobbnál jobb könyvetet.
15/L
2010. máj. 13. 11:29
9/26 anonim válasza:
Ablak Zsiráf
2010. máj. 13. 13:28
10/26 anonim válasza:
én amióta ismerem a betűket olvasok mint egy megszállott, azelőtt pedig nagypapám olvasott fel magyar népmeséket, a lassiet számtalanszor és a felolvasásai után kívülről tudtam a toldit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!