Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok nekem könyveket?

Ajánlanátok nekem könyveket?

Figyelt kérdés

Már nagyon sokat kerestem, de nem nagyon találtam. Egy hosszabb könyvnek örülnék, ami valószínűleg leköt egy 12 éves fiút. A Harry Pottereket már olvastam, úgyhogy azt ne írjátok, de jó kiindulás lehet, mert az ilyeneket biztos, hogy szeretem. Ha több köteteseket írtok, akkor legyen köztük összefüggés.

Örülnék, hogyha spoiler NÉLKÜL leírnátok, hogy kb miről szól a könyv, nektek miért tetszett stb..

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. ápr. 3. 18:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Majd megnézem őket, van pár ami érdekesnek tűnik :D
2017. ápr. 4. 20:12
 12/13 anonim válasza:
70%

Ransom Riga:Vándorsólyom kisasszony trilógia

Apszolút a kedvenc könyvem. Örökké. Minden van benne ami kell. Love, fantasy, kaland, vígjáték... az tetszett benne, h alapvetően egy kitalált mese, de mégsem gyerekes. A szereplőket annyira meg lehet szeretni, ismerni... átélni mindent ami velük történik. Imádom

Ui:. Tudom, film is készült belőle, láttam... 1.a filmben teljesen mások a szereplők mint a könyvben

2. A történet is más

3. A könyvek 100x jobbak😉 (Az 1. Kötet a végénél indul be)

2017. dec. 25. 00:33
 13/13 anonim válasza:
70%
*Ransom Riggs
2017. dec. 25. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!