Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok ajánlani valami jó...

Tudtok ajánlani valami jó könyvmolyképzős könyvet?

Figyelt kérdés

Láttam facebookon, hogy van ez az akciójuk (rubinpöttyös szeretetcsomag), de most volt hétvégén a szülinapom és ami könyveket szerettem volna, azokat megkaptam,mostanában nem néztem ki magamnak valami újat.

Szóval, elég sok vörös pöttyös könyvet olvadtam már

(időtlen szerelem trilógia, hatalom trilógia, sulijegyzetek, silber, csitt-csitt sorozat, a lista, álomgyár, most a hollófiúkat olvasom - több hirtelen nem jut eszembe).

Tudnátok ajánlani valamit? Lehetőleg legyen benne egy kis misztikum, romantika, de ha nincs, az sem baj.

Az teljesen mindegy, hogy vörös, arany, rubin, vagy milyen pötty van rajta, csak lehetőleg ne felnőttekről, inkább korombeliekről szóljon.

Előre is köszönöm.

16l

2017. márc. 29. 18:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezeket mind olvastam és bátran ajánlom neked. :)

Vörös pöttyös

Jenny Han - A fiúknak, akiket valaha szerettem (romantikus)

Kody Keplinger - DUFF (romantikus)

Sarah J Maas - Üvegtrón (fantasy-kaland)

Susan Ee - Angelfall (misztikum-kaland)

Böszörményi Gyula - Leányrablás Budapesten (nyomozós, kalandos)

Rubin pöttyös

Katja Millay - A nyugalom tengere (titkokkal teli romantikus)

Arany pöttyös

On Sai - Calderon, avagy hullajelölt kerestetik (lightos sci-fi-kaland)

On - Sai - Scar (misztikusom sci-fi kaland)

2017. márc. 29. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!