Wattpadon szerintetek lenne érdeklődés egy olyan könyv iránt amiben saját meséket írok?
Szia! :)
Én nem kisgyerek vagyok, hanem egy kicsivel nagyobb :D De engem érdekelne, szeretem a meséket, és szeretem, hogy kapcsoltba is tudok lépni az alkotóval, és megbeszélni vele a történeteit. :)
Ha megtennéd, küldesz majd privátban linket? :)
Gyerekmeséket én is szoktam írogatni, az egyik itt, a GyK-en is megtalálható (A kis görbringa története):
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
A mesék iránt ma is van érdeklődés, sőt az Országos Mécs László Irodalmi Társaság rendszeresen indít meseíró pályázatokat (a 2015-ös pályázatra több mint 400 mese érkezet, miközben mindenki csak egy mesét küldhetett be):
Ezen kívül létezik meseíró tanfolyam - tréning is:
Én azt javaslom, hogy nem hagyd abba az írást, akkor sem, ha esetleg a Wattpadon nem járnál kellő sikerrel. Ha esetleg lenne még valami kérdésed, szólj, vagy írhatsz privátban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!