Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik LOL könyv a legjobb/leg...

Melyik LOL könyv a legjobb/legromantikusabb?

Figyelt kérdés

Eddig három LOL könyvet olvastam:

Rocksztárt kaptam karácsonyra,Szívzűrterápia strébereknek,Titkok és exek éjszakája

Ha esetleg van még olyan romantikus tinis könyv amit ajánlanátok ( nem Lol könyv) akkor azt is szívesen megnézném.

15/L

2017. márc. 18. 09:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

Nekem a LOL könyvekben a kedvencem a Cinder és Ella ❤

De a Kivédhetetlen szerelem is nagyon jó:))

2017. márc. 18. 09:41
 2/16 anonim ***** válasza:

nekem két kedvencem:

-Cinder és Ella

-Toplistás szerelem

2017. márc. 18. 10:59
 3/16 anonim ***** válasza:
Szívzűrterápia strébereknek
2017. márc. 18. 11:03
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. márc. 18. 11:24
 5/16 anonim válasza:
Én még csak 2 Lol könyvet olvastam, A Segítség Youtube sztár lettem!-et és a Kivédhetetlen szerelem-et, ami nagy kedvencemmé vált!😊❤ Most az ég a földig ér-t olvasom. Egyébként mindd a hármat tudom ajánlani, nagyon jók!:)
2017. márc. 18. 18:54
 6/16 anonim ***** válasza:
igen, az Ég a földig-ért én is. vagyis nekem olyan közepesen tetszett de romantikus:)
2017. márc. 18. 19:23
 7/16 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm a véleményeteket!
2017. márc. 18. 22:21
 8/16 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett a Szívzűrterápia strébereknek, illetve, még a Kivédhetetlen szerelem
2017. márc. 19. 18:28
 9/16 anonim válasza:
100%

Ami nagyon jó LOL könyv az a

Mire jó a rosszfiú?

Cinder & Ella

Kivédhetetlen szerelem és a

Csókelvonó kockáknak (Szívzűrterápi strébereknek a második része)

Ami nem LOL könyv de romantikus tinis könyv kategóriába tartozik (szerintem) azok a Leiner Laura könyvek: Szent Johanna Gimi összes rész, Bexi-sorozat aminek májusban jön ki a hatodik része és még amit nagyon szeretek az a Bábel című könyv. Ajánlom ezeken kívül a D.A.C.-ot, a Sulijegyzetek sorozatot és a Hűvösvölgyi sulit. A legutolsóból még csak két részt olvastam de barátnőmnek kedvenc könyvsorozata :)

Ha meg kicsit komolyabb könyveket szeretnél akkor olvasd el a Tökéletes kémia sorozatot.

Remélem tudtam segíteni, jó olvasást! :)

2017. márc. 20. 00:14
 10/16 A kérdező kommentje:
Az utolsónak nagyon köszönöm! Megnézem őket bár a legtöbbjét már olvastam.:) Esetleg ha van még szívesen várom!
2017. márc. 20. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!