Szerintetek melyik a legjobb könyves blog?
Figyelt kérdés
Szeretek olvasni, de elég drágák a könyvek, tehát nem engedhetem meg magamnak, hogy mindent megvegyek ami egy kicsit is megtesztik. De tudom, hogy vannak ilyen könyves blogok, ahol a könyveket olvasás után x emberke kritikával illeti, részeletesen beszámol róla.
Szerintetek melyik a legjobb, ti melyiket olvassátok?
2016. dec. 26. 17:31
1/7 TR75 válasza:
Én a molyra szoktam felnézni. Igaz, nem blog, viszont több ember véleményét olvashatom egy helyen. Nem feltétlenül értek egyet a véleményükkel, van olyan könyv, ami nekem olvashatatlan szemétnek bizonyult (nem sokat hagyok abba pár oldal után), de a molyon nem rossz az értékelése.
De támpontnak jó.
2/7 anonim válasza:
goodreads.com - ugyan angol, de sok olvasói vélemény van
amazon.com - szintén
3/7 anonim válasza:
Én Deszy könyvajánlóját szeretem a legjobban:)
4/7 anonim válasza:
Neked én is a Molyt ajánlanám, hiszen te előzetes szűrőnek szeretnéd használni.
5/7 anonim válasza:
Én egy appot ajánlok. Tele van könyvvel (nem íróktól, hanem átlagos felhasznaloktol). A neve Wattpad.
7/7 anonim válasza:
A Wattpad tele van szeméttel és nagyon nagyon ritka az, ami tényleg jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!