Melyik a legjobb blogkészítő oldal (lent)?
Webnode-os blogom már volt, de ott nem volt olyan sok lehetőség a "dekorálásra" (kevés volt a websablon).
Látom, hogy nagyon népszerűek a googlés blogok, de nekem az a bajom velük, hogy nem igazán átlátható a bejegyzések tartalomjegyzéke. Vagy be lehet állítani, hogy másképp jelenjen meg a tartalomjegyzék?
Ti melyiket ajánlanátok, ha ez a két szempont (mármint az átláthatóság, meg a dekorációs lehetőség) a legfontosabbak?
én nem ismerem a webnode-os blogszerkesztőt, de nekem a bloggerrel semmi bajom nincs. mi a probléma a jó öreg hónapok szerinti megjelenítésben? Mindig a legújabb van legfelül, szerintem logikus.
mármint, ha a blogarchívumot értetted tartalomjegyzék alatt.
előző vagyok.
szerintem annyiból azért jobb, mert ha vannak rendszeres olvasóid, jobban tudják követni. például ha olvastak egy darabig, de kimaradt két hét, akkor jobban látják, hogy azalatt mit raktál föl. de ez csak az én véleményem, te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!