Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a legjobb blogkészítő...

Melyik a legjobb blogkészítő oldal (lent)?

Figyelt kérdés

Webnode-os blogom már volt, de ott nem volt olyan sok lehetőség a "dekorálásra" (kevés volt a websablon).

Látom, hogy nagyon népszerűek a googlés blogok, de nekem az a bajom velük, hogy nem igazán átlátható a bejegyzések tartalomjegyzéke. Vagy be lehet állítani, hogy másképp jelenjen meg a tartalomjegyzék?

Ti melyiket ajánlanátok, ha ez a két szempont (mármint az átláthatóság, meg a dekorációs lehetőség) a legfontosabbak?

2013. nov. 25. 17:53
 1/4 A kérdező kommentje:
a "googlés blogon" a blogspotot értettem, bocs a hülye megfogalmazásért :D
2013. nov. 25. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:

én nem ismerem a webnode-os blogszerkesztőt, de nekem a bloggerrel semmi bajom nincs. mi a probléma a jó öreg hónapok szerinti megjelenítésben? Mindig a legújabb van legfelül, szerintem logikus.

mármint, ha a blogarchívumot értetted tartalomjegyzék alatt.

2013. nov. 25. 20:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem az nem annyira logikus elrendezés (ha írok egy sztorit, annak mi köze van ahhoz, hogy épp milyen hónap van?), de ha olyan sok ember használja, biztos jó lesz nekem is :)
2013. nov. 26. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

szerintem annyiból azért jobb, mert ha vannak rendszeres olvasóid, jobban tudják követni. például ha olvastak egy darabig, de kimaradt két hét, akkor jobban látják, hogy azalatt mit raktál föl. de ez csak az én véleményem, te tudod

2013. nov. 26. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!