Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpad. Hogyan működik?

Wattpad. Hogyan működik?

Figyelt kérdés
Feltöltöttem a sztorijaimat, de senki nem nézi meg. Nem tudom, hogyan lehet fandom-ot megjelölni, hogyan lehet elérni, hogy a kereső kidobja őket... Én sem találok ott semmit, mert sajnos nemigen értem az oldal felépítését.

2017. márc. 14. 08:46
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Na, akkor tök jó, hogy a magyar nyelv is képviselve van minden ilyen oldalon. :)

Anno, nagyon-nagyon régen, amikor elkezdtem fanfictionökkel foglalkozni (először persze sok évig csak olvasóként), még szinte csak angol meg spanyol nyelvű volt a ffnet-en. Mondjuk ez nagyon régen volt :D

Más ilyen oldal meg tudtommal akkor még nem is működött nagyon.

2017. márc. 18. 17:13
 22/30 anonim ***** válasza:

Akkoriban régen gondolom nem is volt senki, aki ezekre magyarul akart volna írni, biztos ezért sem volt.

De azóta változott a helyzet - szerencsére. :D

2017. márc. 19. 06:56
 23/30 A kérdező kommentje:
Hú, hát igen, ez vagy 15 éve volt. Azt sem tudtam, mi az a fanfiction; teljesen véletlenül akadtam rájuk. Először nem is értettem, hogy ezt rajongók írták, azt hittem, valami felhasználatlan script-ek, vagy ilyesmi. :D Időbe telt, mire egyáltalán rájöttem, mi is ez az egész.
2017. márc. 19. 08:33
 24/30 anonim ***** válasza:

Huh, az tényleg jó régen volt. :D Akkoriban én még nem foglalkoztam ilyenekkel, túl kicsi voltam. :D Még a mese, a dínók stb-k érdekeltek. :D

Elsőnek egyébként én se tudtam, mi az a fanfiction, csak elkezdtem olvasni, nem tudtam, kik, miért, mi célból írják, csak tetszett, olvastam. Később kezdett csak el érdekelni, mikor kedvet kaptam az íráshoz, hogy megismerjem részletesebben ezeket, úgy kezdett tisztázódni előttem a dolog, bár mai napig vannak még kérdéses dolgok benne (leginkább a mindenféle rövidítések).

2017. márc. 19. 13:50
 25/30 A kérdező kommentje:
Bizony, a rövidítések az külön téma, nem mindent sikerült kibogoznom nekem sem még. Főleg, hogy fandomonként is változó néha.
2017. márc. 19. 14:14
 26/30 anonim ***** válasza:
De nem is értem, minek rövidíteni, miért nem lehet simán kiírni? Áh, bonyolult ez nekem... :D
2017. márc. 20. 19:41
 27/30 A kérdező kommentje:
Miket nem találtál meg? Hátha azokat pont tudom. :D (Nem valószínű, de hátha. :D)
2017. márc. 20. 20:10
 28/30 anonim ***** válasza:

Már nem tudom, egy ideje feladtam, hogy megtudjam a jelentésüket és nem foglalkoztam velük. :'D

De majd összegyűjtök egy listát és leírom. :D

2017. márc. 21. 19:15
 29/30 A kérdező kommentje:
Oké. :)
2017. márc. 21. 20:28
 30/30 anonim ***** válasza:
.
2017. ápr. 4. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!