Wattpad. Hogyan működik?
Köszönöm, nézem! :)
Ezek különálló sztorik. Aminek fejezetei vannak, azt sikerült nagy nehezen úgy megcsinálnom. :)
Viszont neked is szokott olyan lenni, hogy megcsinálsz mindent, és amikor közzéteszed - bár beállítod, hogy "public", mégis privátra csinálja, és az istenért nem lehet átállítani?
Na, ennek örülök, hogy az megvan. :)
Igazából nem szoktam állítani, hogy hogyan tegye fel, általában mindig úgy teszi fel, hogy publikos - elvileg.
Egyébként valahol olvastam olyat, hogyha a Wattpad angol nyelvűnek van beállítva, talán akkor több angol leli meg a történetet, ami angolul van? Vagy hogy több angol történetet lehet úgy találni. Nem tudom, mennyi ennek az igazságalapja. :/
Nekem angol, de én továbbra sem jutok vele sokra...
fanfiction.net-et és AO3-at ismered? Szerintem jobbak sokkal.
Igen, ismerem, és igazat adok neked. (Azokon is publikálok.)
Ezeken sokkal egyszerűbb a keresés, van bennük rendszer, mindennek megvan a saját helyük. Nem úgy, mint a Wattpadon.
Hmm... én biztos voltam benne, hogy csak én nem értek valamit, vagy nálam hibás az oldal valami miatt.
Először az AO3 is fura volt, de azt aztán hamar megtanultam és megszoktam; mostanra az a kedvencem. Jobban lehet szerkeszteni a szöveget, mint a ffnet-en, és tetszik, hogy akárhány tag tehető hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!