Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpad. Hogyan működik?

Wattpad. Hogyan működik?

Figyelt kérdés
Feltöltöttem a sztorijaimat, de senki nem nézi meg. Nem tudom, hogyan lehet fandom-ot megjelölni, hogyan lehet elérni, hogy a kereső kidobja őket... Én sem találok ott semmit, mert sajnos nemigen értem az oldal felépítését.

2017. márc. 14. 08:46
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nézem! :)

Ezek különálló sztorik. Aminek fejezetei vannak, azt sikerült nagy nehezen úgy megcsinálnom. :)

Viszont neked is szokott olyan lenni, hogy megcsinálsz mindent, és amikor közzéteszed - bár beállítod, hogy "public", mégis privátra csinálja, és az istenért nem lehet átállítani?

2017. márc. 17. 07:17
 12/30 anonim ***** válasza:

Na, ennek örülök, hogy az megvan. :)

Igazából nem szoktam állítani, hogy hogyan tegye fel, általában mindig úgy teszi fel, hogy publikos - elvileg.

Egyébként valahol olvastam olyat, hogyha a Wattpad angol nyelvűnek van beállítva, talán akkor több angol leli meg a történetet, ami angolul van? Vagy hogy több angol történetet lehet úgy találni. Nem tudom, mennyi ennek az igazságalapja. :/

2017. márc. 17. 07:23
 13/30 A kérdező kommentje:

Nekem angol, de én továbbra sem jutok vele sokra...

fanfiction.net-et és AO3-at ismered? Szerintem jobbak sokkal.

2017. márc. 17. 08:04
 14/30 anonim ***** válasza:

Igen, ismerem, és igazat adok neked. (Azokon is publikálok.)

Ezeken sokkal egyszerűbb a keresés, van bennük rendszer, mindennek megvan a saját helyük. Nem úgy, mint a Wattpadon.

2017. márc. 17. 08:07
 15/30 A kérdező kommentje:
Igen. Csak mondták, használjam a wattpadot is, mert van, aki csak azon van fenn... :S
2017. márc. 17. 08:28
 16/30 anonim ***** válasza:
Ebben igazuk van, nem egy ismerősöm nekem pl csak oda ír. Nem értem, mi olyan jó ebben, talán az igénytelenség miatt az igénytelen embereknek jó, akiknek mindegy, hogy "idd ki, vagy vidd ki a bilit"?
2017. márc. 17. 08:38
 17/30 A kérdező kommentje:

Hmm... én biztos voltam benne, hogy csak én nem értek valamit, vagy nálam hibás az oldal valami miatt.

Először az AO3 is fura volt, de azt aztán hamar megtanultam és megszoktam; mostanra az a kedvencem. Jobban lehet szerkeszteni a szöveget, mint a ffnet-en, és tetszik, hogy akárhány tag tehető hozzá.

2017. márc. 17. 14:44
 18/30 anonim ***** válasza:
Csak az a kár, hogy nincs olyan sok magyar írás ott fent. :D
2017. márc. 18. 07:36
 19/30 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, van-e ott egyáltalán magyar. :S
2017. márc. 18. 09:24
 20/30 anonim ***** válasza:
Hát van, mert ha valamit keresel, ott a keresési beállításoknál belehet állítani, hogy milyen nyelvű írásokat adjon ki, ott van a lehetőségek közt a magyar is - akárcsak Ff.neten. Kapásból tudok két magyar írót - egyikük az Wattpadra is ír. Másikuk én vagyok. :D
2017. márc. 18. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!