Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wolverine és Deadpool kepesség...

Wolverine és Deadpool kepességei között mi a különbség?

Figyelt kérdés

Vagy egyáltalán nincsen különbség a képességeik között?

Ezt arra értem, hogy Deadpoolnak ha levágják a fejét akkor semmi baja de ezt farkassal még nem láttam.

Lényegében mind a ketten elpusztíthatatlanok?

Tudom hogy a Deadpool Logen génjeiből lett mutálva.

2017. márc. 8. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
logan nem elpusztíthatatlan
2017. márc. 8. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát farkasnak egy idő után elmúlik a képessége míg Deadpoolnak nem biztos, legalábbis nem tudjuk, hogy valamikor elmúlik-e a képessége....

Egyébként a karmokban különböznek.

2017. márc. 8. 16:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy karmokban különböznek de Logennek még az adamantium is mérgezi a szervezetét nem lehet hogy emiatt gyengül a regenerálódó képessége mert, hogy Logen lassan de öregszik és az öregségbe is belehalhat
2017. márc. 8. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom Deadpoolnak valamennyivel gyorsabb a regenerálódása. Meg Rozsomáknak kifinomultabb a szaglása.
2017. márc. 8. 17:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Wolverine alapvetően vadállatias, így jobbak az érzékei. Az adamantium mérgezte őt, amitől a gyógyulási sebessége nem volt maximális.

Deadpool/Wade mikor rákos lett, akkor megkapta Wolverine képességét, de csak akkor indult be a regenerálódása mikor megakarták ölni és kitépték a szívét. Ekkor pillanatok alatt regenerált magának egy szívet és gyorsabb ütemben gyógyult, mint Wolverine.

Tehát ami közös bennük, az a gyors regenerálódás és az emberfeletti erő, állóképesség, gyorsaság.

Wolverine azért nem vágták le soha a fejét, mert a csontjaiban adamantium van, amit nem könnyű átvágni. Meg így lehetett rajta gondolkodni, hogy a feje levágásába belehalna-e.

Deadpool azért nem hal bele semmibe, mert halhatatlan, de ez annak köszönhető, hogy egy vicc karakter(ként indult).

Deadpoolt azzal akarták megölni, hogy készítettek egy szérumot, ami minden mutáns képességet megszüntet, ezt beadják neki, és megölik, de nem jött össze.

Így továbbra is kérdés, hogy elpusztíthatatlan-e.

Wolverinere ráborult egy csomó adamantium, így kb. szoborrá szilárdult. Mivel ekkor már nem volt meg a regeneráló képessége, ezért valszeg meghalt. Tehát nem elpusztíthatatlan.

2017. márc. 8. 18:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Wolverine halálát tudtam, hogy hogyan halt meg csak hát nem tudtam hogy a fejlevágás végez e vele, de hát igen mivel admantiumbol van a csontváza ezért tényleg csak találgatni lehet.

Azt meg tudja nekem mondai valaki, hogy Wolvernine hogyan vesztette el a képességét én úgy emlékszem, hogy beadtak neki is valamit.Vagy szimplán megszűnt a képessége?

2017. márc. 8. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Valami vírust adtak be neki.
2017. márc. 11. 20:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Áh értem. Köszi
2017. márc. 12. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!