Csak nekem furcsa az Szjg-ben, hogy a fél osztálynak nincs testvére?
Ha írnánk egy listát arról, hogy miben nem reális az SZJG, ez az apróság eléggé a végén kullogna.
Régebben mikor a sorozatnak még nagyobb volt a népszerűsége meg még újdonság volt, több kérdés alatt alaposan ki lettek ezek elemezve.
A legismertebb hiba például, hogy nincs énekóra, mert Leiner Laura elfelejtette ezt a tárgyat. Ezt ő maga ismerte el.
Testvér ügyben sokkal realistább lett volna a sorozat, ha mondjuk megjegyzés szintén bedobja, hogy Cortez testvére vagy testvérei kint maradtak Amerikában, vagy csak úgy beírja, hogy Arnoldnak van egy bátya, aki mondjuk külföldön vagy vidéken dolgozik, máris nem kellett volna állandóan szerepeltetni őket, gondolom spórolni akart a karakterekkel, tehát minél kevesebb kidolgozott szereplővel megírni a sorozatot.
Ha figyelted a sorozat egyik állandó poénja az volt, hogy Gábort mindenki elfelejtette, ami egy 12 fős osztályban elég komoly teljesítmény, ezt ha lefordítod írói nyelvről azt jelenti, hogy LL nem foglalkozott a kidolgozásával, és ő maga is gyakorlatilag elfelejtette Gábort.
Vagy ott van, hogy minden osztályban fiútöbblet van, miközben a valóságban a gimnáziumokban vagy 1:1 az arány vagy épp ellenkezőleg többségben vannak a lányok.
De nekem a legfurcsább, hogy a sulis újságból, amiből jó ha nyomtattak úgy 150 példányt akkora komoly szerkesztőség volt, meg annyira komolyan kellett vennie Reninek az egészet, mintha a New York Timesnak dolgozna, nem egy sulis belső lapnak.
A testvérek hiánya ezekhez képest alig zavaró apróság.
,,Hogyha már a valóságban nem szeret belé egy nagymenő egy lúzerbe, akkor legalább könyvben"
Nem ismerem a SzJG-t, nem olvastam sose, de kb. minden ilyen témájú könyvben/sorozatban/filmben ez van. Szóval leírtak alapján nem csinált semmit, csak fogta és átírta a szereplők neveit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!