Ha Szabó P. Szilveszter arcát adom egy karakteremnek az baj? Mármint lehet belőle valami probléma? (Nem Szilveszterről fog szólni természetesen)
Köszönöm szépen a válaszodat! :) Igen tudom, hogy szoktak, énis ilyen író vagyok, csak más kategóriában. :)
Ezt azért gondoltam másabbnak, merthogy itt magyar ember úgymond arcáról van szó, de így visszagondolva több heéyen is találkoztam már olyannal ahogy magyarokat használnak fel, csak tegnap kétségbe voltam esve, hogy mi van, ha nem lehet, mert akkor teljesen elveszett volna a főszereplő tybalti mivolta, vagyis na, én teljesen így képzelem el a saját Tybaltomat, és azért fontos :)
Szia. :)
Persze, van abban igazság, hogy mindenki másképp képzeli el, csak a bloggervilágban a szereplőkhöz szokás arcokat is társítani pl: [link]
Na, és így gondoltam én is, hogy "felhasználom az arcát". :)
Dehogy bántottál meg! :)
Egyszerűen nem látok irodalmi értéket azon a blogon, és szórakoztatónak sem érzem. Így nekem értelmetlen, "felesleges."
Ez a történet nem a linkelt blogon lesz írva, az nem is az én blogom, csak azért linkeltem be azt az oldalt, hogy én is úgy szeretném a szereplőket berakni. :)
Jaaj, megkönnyebbültem, hogy nem írtam semmi bántót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!