A Harry Potter világában ti kik lennétek nagyon szívesen?
Figyelt kérdés
Itt lehet saját ötletet írni, vagy szereplőt, hogy ki lennél, vagy ami eszedbe jut :D
Én egyébként elsősorban Draco Malfoy barátnője, vagy egy közeli barátja. Nekem ő nagyon bejön és a maga módján megkedveltette magát velem. Viszont bárki szívesen lennék akinek van varázsereje, mert olyan menő lehet :D
Minden válasznak nagyon örülök.
2017. febr. 15. 12:49
11/14 anonim válasza:
Perselus Piton felesége, akit legalább annyira szeret, mint Lilyt szerette :)
12/14 anonim válasza:
Az a hollóhátas, akinek van esze, de nem stréber idióta. És jó eséllyel összejönék Lily Luna Potterrel, felnőttként pedig aurorként dolgoznék. :)
Már ha a korom kötött...
13/14 anonim válasza:
Előző voltam, ezt ne úgy érsétek hogy annyi idős vagyok mint Lily
14/14 anonim válasza:
Egy varázsló aki jó messze él angliától és a fel felbukkanó világmegváltó főgonoszoktól... mondjuk a kanári szigeteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!