A Harry Potter világában ti kik lennétek nagyon szívesen?
Itt lehet saját ötletet írni, vagy szereplőt, hogy ki lennél, vagy ami eszedbe jut :D
Én egyébként elsősorban Draco Malfoy barátnője, vagy egy közeli barátja. Nekem ő nagyon bejön és a maga módján megkedveltette magát velem. Viszont bárki szívesen lennék akinek van varázsereje, mert olyan menő lehet :D
Minden válasznak nagyon örülök.
Heló!
A hetedik rész után lennék egy olyan család sarja, aki a minisztériumnál fontosabb pozícióban van, kellő anyagi háttérrel rendelkeznek, és az iskola után olyan területen dolgoznék, amit élveznék. Ház terén lehetőleg Griffendél vagy Hollóhát.
Valaki olyan lennék, aki ismer(het)te és szeret(het)te Lupint.
Mellesleg pedig nyilván pálcakészítő :P
Én azt hiszem, mugli születésű boszorkány lennék, és a Hollóhátba mennék - a tanulással sosem volt gondom, és nem hinném, hogy ez megváltozna, pláne ha a varázslásról van szó. Biztosan kvidiccseznék (Chudley Csúzlik, hajrá :D), és vagy a fogó vagy pedig hajtó posztra jelentkeznék. Valószínűleg imádnám a gyógynövénytant, meg az átváltoztatástant, mag a bűbájtant...tulajdonképpen minden tantárgyat szeretnék - még a mágiatörténetet is (könyörgöm, a varázslásról tanulok :D). Ha tehetném, akkor én Harryékkel járnék egy évfolyamra (biztosan beszállnék a DS-be, az tuti), és felfedezném a kastély összes titkát az ikrekkel. Kitanulnám az animágiát, szerintem valami madárféle állat lennék, talán egyfajta bagoly. Miután kijártam a Roxfortot, vagy gyógyítónak mennék el a Szent Mungoba, vagy pedig a pálcamágiát tanulmányoznám.
A vajsört imádnám, ebben egészen biztos vagyok, de tökös derelyét sosem emelnék el a Nagyterem asztaláról :D
Én mugli születésű varázsló lennék, valószínűleg a Griffendélbe kerülnék (Pottermore-os teszt alapján). A kviddiccsapatban hajtó vagy fogó lennék szívesen. :D Aztán harmadikban fölvenném a rúnaismeretet, számmisztikát meg poén kedveért a jóslástant. :D
Aztán hatodikban fölvenném a következő tantárgyakat: SVK, bűbájtan, bájiltatan, átváltozástan, számmisztika, esetleg rúnaismeret vagy gyógynövénytan. Aztán én lennék a kviddiccsapat kapitánya, majd átoktörőként dolgoznék a Gringotts-nak és tagja lennék a Főnix rendjének. :D
Fred és George közeli barátja.
Velük csupa kaland és nevetés lenne az élet😄
Én egy mugli születésű hosszú hajú csaj.
Játszmának a kvidics csapatban és fogó lennék vagy védő.
Griffendeles vagy hugraburgos. Munkám talán tanár vagy a Minisztériumnál vmi muglis dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!