Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Harry Potter világában ti...

A Harry Potter világában ti kik lennétek nagyon szívesen?

Figyelt kérdés

Itt lehet saját ötletet írni, vagy szereplőt, hogy ki lennél, vagy ami eszedbe jut :D

Én egyébként elsősorban Draco Malfoy barátnője, vagy egy közeli barátja. Nekem ő nagyon bejön és a maga módján megkedveltette magát velem. Viszont bárki szívesen lennék akinek van varázsereje, mert olyan menő lehet :D

Minden válasznak nagyon örülök.

2017. febr. 15. 12:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

A hetedik rész után lennék egy olyan család sarja, aki a minisztériumnál fontosabb pozícióban van, kellő anyagi háttérrel rendelkeznek, és az iskola után olyan területen dolgoznék, amit élveznék. Ház terén lehetőleg Griffendél vagy Hollóhát.

2017. febr. 15. 12:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én Mardekáros lennék, valószínűleg félvér anyai ágon (ő talán Hollóhátas vagy Hugrabugos lenne). Én lennék az, aki bebizonyítja, hogy nem minden Mardekáros gonosz (akárki akármit mond, Piton egy s€ggfej) elkényeztetett aranyvérű pojáca. A koromat megtartanám, így Teddy Lupinnal járnék egy évfolyamra, én úgy képzelem, jóban lennénk. Tagja lennék a kviddics csapatnak, azt hiszem az őrzői poszt a leginkább nekem való. A kedvenc tantárgyam az Átváltoztatástan lenne, a Roxfort után tuti kitanulnám az animágiát (szerintem róka lennék). Később a Minisztériumnak dolgoznék, mint a Muglimagyarázat Szerkesztő Bizottság tagja, esetleg újságíró is lehetnék, de nem a Rita Vitrol fajta.
2017. febr. 15. 18:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Valaki olyan lennék, aki ismer(het)te és szeret(het)te Lupint.

Mellesleg pedig nyilván pálcakészítő :P

2017. febr. 16. 08:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azt hiszem, mugli születésű boszorkány lennék, és a Hollóhátba mennék - a tanulással sosem volt gondom, és nem hinném, hogy ez megváltozna, pláne ha a varázslásról van szó. Biztosan kvidiccseznék (Chudley Csúzlik, hajrá :D), és vagy a fogó vagy pedig hajtó posztra jelentkeznék. Valószínűleg imádnám a gyógynövénytant, meg az átváltoztatástant, mag a bűbájtant...tulajdonképpen minden tantárgyat szeretnék - még a mágiatörténetet is (könyörgöm, a varázslásról tanulok :D). Ha tehetném, akkor én Harryékkel járnék egy évfolyamra (biztosan beszállnék a DS-be, az tuti), és felfedezném a kastély összes titkát az ikrekkel. Kitanulnám az animágiát, szerintem valami madárféle állat lennék, talán egyfajta bagoly. Miután kijártam a Roxfortot, vagy gyógyítónak mennék el a Szent Mungoba, vagy pedig a pálcamágiát tanulmányoznám.

A vajsört imádnám, ebben egészen biztos vagyok, de tökös derelyét sosem emelnék el a Nagyterem asztaláról :D

2017. febr. 16. 18:31
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Én mugli születésű varázsló lennék, valószínűleg a Griffendélbe kerülnék (Pottermore-os teszt alapján). A kviddiccsapatban hajtó vagy fogó lennék szívesen. :D Aztán harmadikban fölvenném a rúnaismeretet, számmisztikát meg poén kedveért a jóslástant. :D

Aztán hatodikban fölvenném a következő tantárgyakat: SVK, bűbájtan, bájiltatan, átváltozástan, számmisztika, esetleg rúnaismeret vagy gyógynövénytan. Aztán én lennék a kviddiccsapat kapitánya, majd átoktörőként dolgoznék a Gringotts-nak és tagja lennék a Főnix rendjének. :D

2017. febr. 16. 19:30
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Fred és George közeli barátja.

Velük csupa kaland és nevetés lenne az élet😄

2017. febr. 17. 15:44
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Én egy mugli születésű hosszú hajú csaj.

Játszmának a kvidics csapatban és fogó lennék vagy védő.

Griffendeles vagy hugraburgos. Munkám talán tanár vagy a Minisztériumnál vmi muglis dolog.

2017. febr. 17. 19:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy félvér jóképű Hollóhátas, vagy Griffendéles varázsló lennék. Utána a Varázsbűn-üldözési főosztályon dolgoznék, de lenne időm foglalkozni a családommal is. Ja, és jó haverja Potternek :D
2017. febr. 18. 12:19
 9/14 Lily Aldrin 22 ***** válasza:
100%
félvér Hollóhátas és a kviddics csapatban hajtó lennék harmadikban a legendás lények gondozását és a számmisztikát venném föl a koromat megtartanám m így egy évfolyamban lennék Fred Weasleyvel. Már mint George fiával és ha olyan mint az apja akkor tuti barátok lennénk :DD
2017. febr. 20. 22:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én Hedvig lennék.. :D
2017. márc. 7. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!