Belekezdtem a blogírásba, érdekelne a véleményetek. Mit gondoltok?
Szia!
Nos, kezdjük a kinézettel:
Szerintem nem túl nyerő, hogy rögtön a szöveg alatt egy cigarettát kell bámulnom, úgyhogy szerintem cseréld le a háttér(borító)képet valami másra. Személy szerint nekem ez a középre rendezés se tetszik, mert nehezebb olvasni, mintha balra zárnád, de ez ugye ízlés kérdése.
Sok helyesírási, nyelvhelyességi hibát nem tudok felmutatni, ezért tapsot neked :D
A történetről pedig, nem tudok kerek véleményt fogalmazni 300 szó után, de nem vagyok biztos benne, hogy mit akarsz vele kezdeni... hirtelen Eliza a Totó legjobb barinője lesz, majd a semmiből feltűnik a gimi nemtörődöm/sztárpasija, és beleszerelmesedik?
Mert ugye ez elég életszerűtlen..
De
Mindezek ellenére, lehet még ebből akármi is, úgyhogy jó szerencsét!
(Ha gondolod, írhatsz privátban, levelekre szívesen válaszolok :D)
Elsőnek is köszönöm a válaszod!
A háttért azért választottam, mert - ahogy a történetben is ki fog derülni - Eliza egy eléggé elvont személyiség, többek közt dohányzik is.
A történettel kapcsolatban pedig annyit el tudok árulni, hogy igyekszem nem egy újabb megszokott tini-történetet alkotni, hanem másfelől megközelíteni a dolgot.
A szöveg elrendezésétől egyenlőre idegenkedtem, így egy átmeneti kinézetre ezt hoztam össze, de fogok még rajta finomítani. A középre zárt szöveg pedig csak a legelejére került, mint bevezetés.
Köszönöm mégegyszer a válaszod! :)
Sziaaa! Nagyon tetszik a történeted, nem találtam benne semmilyen hibát, jól fogalmazol, jó a helyesírásod! Várom a folytatást!
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!