A szoba c. könyvben hogy hívják az anyukát?
Figyelt kérdés
Próbáltam utánajárni,de nem tudtam meg.A könyvben valahol benne van.Sürgős és fontos nekem!!:)2017. febr. 8. 19:39
1/2 anonim válasza:
Nem, nincs benne a könyvben. Szóval akármilyen fontos és sürgős, erre nincs válasz. Itt egy cikk a könyv és film különbségeiről:
He conceives her to be an extension of himself, or that he’s an extension of her, but Ma (her real name isn’t revealed in the book) needs to find a way to be herself, whoever that is, after all she’s gone through.
Zárójeles megjegyzés.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Pedig emlékszem egyszer,hogy benne volt,miután megszöktek,szerintem talán a rendőr,vagy egy orvos az igazi nevén szólította
2017. febr. 8. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!