Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Monster manga beszerezhető...

Monster manga beszerezhető valahonnan?

Figyelt kérdés
Honnan tudnám beszerezni Naoki Urasawa Monster c. mangáját angolul? Találtam hirdetéseket, de az a baj, hogy a 18 részt egybe lehet megvenni... Azt meg egybe így húzós lenne megvásárolni.

2017. febr. 2. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Asszem a Trilliannél szoktam látni, de ők rettenetesen drágán adják a külföldi mangákat, ráadásul ez nem is szabvány manga, úgyhogy őket semmiképp nem tudom ajánlani, ha költséghatékony megoldást szeretnél. Ellenben BookDepositoryn megvan az összes rész, bár az olcsóbb kiadás itt se érhető el, ahogy nézem, a szép kiadás pedig 4000/kötet, viszont ingyenes a szállítás és még mindig jobb az ár, mint a Trilliannél (elmesélik neked, hogy a 12 dollár az 4500ft... aha...) :,D

[link]

2017. febr. 3. 07:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudtam én, hogy nem lesz ez egy egyszerű vétel..:D Köszönöm a választ, mindenképp utánanézek.
2017. febr. 4. 17:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy Perfect edition kötet 2 db szimpla kötetet tartalmaz, azért kerül többe. (Szerintem kva jó vétel 4kért, mert így gyakorlatilag 2000ret fizetsz kötetenként)

És ja, BookDepository a legjobb választás, akármilyen angol mangát/könyvet akarsz beszerezni, Free shipping van és teljesen megbízhatóak (kb a huszadik rendelésemet várom most tőlük :D)

2017. febr. 4. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia , ajanlom az amazont ott rengetem mangat tudsz venni olcson hasznaltan, en a death note koteteket 9 ezer forintert vettem, (darabja 1 euro alatt volt, csak a szallitas 3 euro)
2017. márc. 4. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!