Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Leejtettem a könyvemet, amit...

Leejtettem a könyvemet, amit tegnap vettem, és pont a sarkára esett. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szomorú vagyok és mérges... :(

Új könyv, kartonált, és a sarkára esett, ami behajlott, és belül meg is tört, de nem szakadt le, bár közel van ahhoz az állapothoz.

Mással is történt ilyen? Nyugtassatok meg, hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen... :(

2017. febr. 2. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. :D A fogáson gondolom nem változtat. Bárkivel megtörténhet. A könyv szellemi értékén nem változtat Minek a polcon féltve őrizni a könyveket mindentől? :) 1-2 harci sérülés csak azt sugallja, hogy nem csak dísznek van ott. Olvasd el, rakd le, jó emlék lesz, ennyi. Kit érdekel, hogy hány törés van rajta?
2017. febr. 2. 22:40
 2/7 A kérdező kommentje:

Engem érdekel. :D Szeretem, ha a könyv hibátlan állapotú. Igaz, vettem már használt könyvet is. :D

Köszönöm a választ, most már kicsit lenyugodtam. Ez van, ilyen előfordul...

2017. febr. 3. 08:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én majdnem minden könyvemet elszakítom, túl sebesen lapozok. :) Részben ezért is örültem, mikor áttértem az e-könyvekre, mert azt nem lehet. Cserébe rögvest a második nap, ahogy megkaptam az olvasómat, összekarcoltam (csak az oldalát, nem a kijelzőt), mert nem vettem észre, hogy a táskámban maradt egy toll, és beraktam mellé, meg hat másik könyv közé.

Megnyugodhatsz, te csak szerencsétlen voltál, én korszakos béna vagyok.

(Pillanatragasztó? Csodákra képes.)

2017. febr. 3. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ettől még pontosan ugyanolyan lesz olvasni, mintha nem történt volna "baleset".

Nálam minden könyv "megviselt" lesz, mert olvasásnál szeretem kihajtani, meg az ujjamat húzogatni a lapokon. Nem direkt, csak így jön.

2017. febr. 3. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is általában nagyon vigyázok rájuk, nem hajtom sose ki teljesen őket, mert akkor megtörik a gerincük, a halálom, ha valaki megpróbálja szamárfüllel megjelölni, hol tart és társai. :D

Nyilván sok mindent nem tudsz ezzel tenni. Én pl azt szoktam, hogy ha esetleg van 1-2 viseletes könyvem (általában a könyvsorozatok első részei) azokat egyszer újra veszem, és akkor meg lesz hibátlanul is.

2017. febr. 4. 19:07
 6/7 anonim válasza:
Én is rendkívül szerencsétlen vagyok, hogyha ilyen dolgokról van szó, az egyik kedvenc könyvem például fagyállós lett. Engem szintén rendkívül érdekel a könyveim állapota és nehezen teszem magam túl az ilyen "baleseteken". Ne keseredj el.
2017. febr. 9. 21:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy (nem is olyan olcsó) tankönyvről van szó. Mivel nem gimis könyv, ezért többre értékelem, hasznos lehet még később is, és szeretnék rá vigyázni, ahogy a többi könyvemre is.

Lehet kicsit túlreagáltam, mert tényleg vadi új volt, és rosszul fogtam meg, ezért esett le. :D Hát ez van...

2017. febr. 10. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!